- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.481
ne tatili bu kış kıyamette beyaa
oh oh sen istanbuldaydın demi.. ananlar nerde selam söyle öperim ellerindenn..Canin annemlerdeyim
oh oh sen istanbuldaydın demi.. ananlar nerde selam söyle öperim ellerindenn..Eki Görüntüle 1375624
bilgeceee.. bende taaaa istanbul dışı sanıyorum tatilmi sayılıyo bu kız hadi ben OFLUYUM anamlar trabzonun dağlarında..ee ben istanbulda onlara gittiğimde yuppi tatil diyorum..anan şurdaymış tatil diyon.A.selam canim. Annemler anadolu yakasinda ben avrupa eheh
Tum arkadaslar genc ben yasli kaliyorum sankiBende 23 yasinda bekar bi kizim
Haha yok ya ne yaslisi daha gencsin. Fotodaki sensin dimi. Gözel bagyansin vesselam.Tum arkadaslar genc ben yasli kaliyorum sanki
Tesekur ederim benimfotodaki sen nerde yasiyosunHaha yok ya ne yaslisi daha gencsin. Fotodaki sensin dimi. Gözel bagyansin vesselam.
bilgeceee.. bende taaaa istanbul dışı sanıyorum tatilmi sayılıyo bu kız hadi ben OFLUYUM anamlar trabzonun dağlarında..ee ben istanbulda onlara gittiğimde yuppi tatil diyorum..anan şurdaymış tatil diyon.
Yavrum deutschland'da yasiyorumTesekur ederim benimfotodaki sen nerde yasiyosun
Abovvvv çok uzakkkYavrum deutschland'da yasiyorumalmanya yani
SelaamSelam kızlar...
nabersinSelaam
Huhuben geldim
Selam kızlar...
naparsın
Napim be leocukiz arkadaslarla sokak gezmelerdeydim. Az önce geldim eve. Sen napiyonnaparsın
Ohhh.. ne güzel.. Bende dışardaydım falan şimdi evdeyim takılıyorumNapim be leocukiz arkadaslarla sokak gezmelerdeydim. Az önce geldim eve. Sen napiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?