- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.601
Iyi aksamlar. yeni yeni canlandik :)İyi aksamlar :) keyifler nasil..
Evet benim yasca sizlerden buyugum ama idare edin bu teyzeyi
Ben koyu bi leo hayraniydim exkiden dayanamiyorum gorunceNeeeeeee
Beniiiim:)Kimin dogum gunu :)
Bu saatlerde sohbet etmesi keyifli oluyor nasilsin bakayim :)Iyi aksamlar. yeni yeni canlandik :)
Ama ben bu fotoyla özdeşleştimBen koyu bi leo hayraniydim exkiden dayanamiyorum gorunce
Basladi canim bak imzamda konu linki mevcut..
Son katilim 22 ocak ayrintilar ve gerekenleri konuya yazdim canim bi goz at istersen :)
Katilacak misin bende katilmayi dusunuyorum ama karar veremedim :)
Benim artik citir degilde hatur hutur olfugum bi gercekAy olur mu öyle şey hepimiz çıtırız
Oooooo nice senelere Allah uzun ve saglikli omurler versin :)Beniiiim:)
Aynen. Iyi canim seni sormali.Bu saatlerde sohbet etmesi keyifli oluyor nasilsin bakayim :)
Bak canim onceki yarisma konularina da goz gezdirebilirsin :)Hem istiyorum hem üşeniyorum.Sanırım üşengeçlik ağır basıyor şimdilikBir bakayım ben neymiş nasılmış:)
Amin canım sağol hepimize inşallahOooooo nice senelere Allah uzun ve saglikli omurler versin :)
Hos geldin en tarz hatunİyi aksamlar :) keyifler nasil..
Bende iyi sayilirik arkadasi bekliyorum hala gelmediAynen. Iyi canim seni sormali.
Ay benim nerem tarz haha :) hosbulduj hatunum nasilsin :)Hos geldin en tarz hatun
İnsallah canim :)Amin canım sağol hepimize inşallah
Benim artik citir degilde hatur hutur olfugum bi gercek
Ben 23 e yasli diyom. 30 yasina gelince nine oldum diye psikolojim bozulurBenim artik citir degilde hatur hutur olfugum bi gercek
Ben 23 e yasli diyom. 30 yasina gelince nine oldum diye psikolojim bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?