- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.641
Biz seyapalim ozaman ya. Yapalim biseylerYaşayamamm gariiruhumu öldürdün
Bizmi senmi kiz deluu manyah
Biz seyapalim ozaman ya. Yapalim biseyler
Yok kuzum gitmedim bir konu okuyordum da geldim :)Margim gitimi ozlediydik be ya
Bak bak. Can sıkıntısından bi paket cikulatayi bitirdim. Yaglari depoladim gece gece.. Eglence olsun diye kendimi camdan asagi atasim var. Ruh hastasi oldum yeminle. Kafayi yedim. Manyagim ben.napsak yaa ay internetten caps lere bakıp gülüyorum simdi
Haha :) ben sana cesaret asilarim merak etmeeee :)Yarismalara cok hevesleneyom amma velakin bana gore degil , benimformat ne olurduki dusunuyom en bikkin yilgin uye
Bak bak. Can sıkıntısından bi paket cikulatayi bitirdim. Yaglari depoladim gece gece.. Egelnce olsun diye kendimi camdan asagi atasim var. Ruh hastasi oldum yeminle. Kafayi yedim. Manyagim ben.
Hee bisey olmaz. Gece yemeler yüzünden iyice kilo aldim galiba ama emin degilim. Kendimi kilo almis gibi hissediyorum. Ama almista olabilirmYe kız bir şey olmaz.Ay cııınımm camdan atlama kız bir daha görüsemeyiz sonra
Ama bak canan hoca ne demiş
Hee bisey olmaz. Gece yemeler yüzünden iyice kilo aldim galiba ama emin degilim. Kendimi kilo almis gibi hissediyorum. Ama almista olabilirmkiz benim kafa baya güzel
Baktim demin. Sayfa ilerledikce ilerlemis. Hic okuyasim yok suan. Uykum yok... bugün pizza yemeye gitmistik arkadaslarla. Sprite siparis ettim. Bardak resmen alkol kokuyodu bi yudum aldim midem kalkti. Degistirdim ama etkisi kaldi herhalde hahaha.Ahahaa kız uykun mu var senin kafa yaptı sen deSiyasete dal azcık şaşıp kal
Baktim demin. Sayfa ilerledikce ilerlemis. Hic okuyasim yok suan. Uykum yok... bugün pizza yemeye gitmistik arkadaslarla. Sprite siparis ettim. Bardak resmen alkol kokuyodu bi yudum aldim midem kalkti. Degistirdim ama etkisi kaldi herhalde hahaha.
Hayirdir kuyuyami dustun gunaydin diinn diiinnnn ehheehheGünaydınnnn dııınnnn dııınnn dınnnn
Sanada gunaydin canim kimsecikker yok topikteHerkese günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?