- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.621
Gecelere mi akcanizBende iyi sayilirik arkadasi bekliyorum hala gelmedi
Ben napim nirelere gidim 33 ,5 yasBen 23 e yasli diyom. 30 yasina gelince nine oldum diye psikolojim bozulur
Kuzum ben tarzlik bi halim yok oyke kendime uygun gordugum rahat bi o kadar da konforluyum o kadarBenim artik citir degilde hatur hutur olfugum bi gercek
Yok canim konusmamiz gereken bir durum varda onunla ilgili, yardimci olacaktim ama eve az once girdim telefonumda kapaliydi kac saat.. Simdi ben mesaj atiyorum uyuyor sanim merakta kaldim..Gecelere mi akcaniz
Öff öldürdün sen de bizi göm bari
Pesinden geliyoz ya bizde dert etme fazla. Olur öyle ya cok seyapmamak lazimBen napim nirelere gidim 33 ,5 yas
Yarismalara cok hevesleneyom amma velakin bana gore degil , benimformat ne olurduki dusunuyom en bikkin yilgin uyeİnsallah canim :)
Leyn nerdeyse selaami duydum de gettamtumBi ayagimiz cukurda zaten. Yaslandik artik
Pesinden geliyoz ya bizde dert etme fazla. Olur öyle ya cok seyapmamak lazim
Bi ayagimiz cukurda zaten. Yaslandik artik
Pesinden geliyoz ya bizde dert etme fazla. Olur öyle ya cok seyapmamak lazim
Kovalim onu ulke disina atalim alamanya'ya atalim sen sag ben selamet yada ben sag sen selametdepresyona sebebiyetsin tamdem
Doğum gününmüBeniiiim:)
Bisey anlamadim ama benLeyn nerdeyse selaami duydum de gettamtum
Öyle gencim güzelim diye avutmak yok artikdepresyona sebebiyetsin tamdem
Anladim canim. Ulasirsin insallahYok canim konusmamiz gereken bir durum varda onunla ilgili, yardimci olacaktim ama eve az once girdim telefonumda kapaliydi kac saat.. Simdi ben mesaj atiyorum uyuyor sanim merakta kaldim..
Bisey anlamadim ama ben
Öyle gencim güzelim diye avutmak yok artik
Neresini anlamadin yavrum hani pamuktan sonra hoca camiden okur selayiBisey anlamadim ama ben
Öyle gencim güzelim diye avutmak yok artik
Deme öyle hayati yasaAy ben nerelere gideemmYaşlandık ya ölekk biz
Sağol canım, hepimizle beraber inşallahDoğum gününmü
İyiki doğdunmutlu yılların olsun ailenle beraber
Hee öyle. Sen kendini coktan gömdüm yaniNeresini anlamadin yavrum hani pamuktan sonra hoca camiden okur selayi
Bizmi senmi kiz deluu manyahHee öyle. Sen kendini coktan gömdüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?