- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.861
Mankafa kim: D ay canım teşekkür ederim az kaldı yollayacam bugün gidicektim ben bilet almıştım dün gece açığa aldırdım benim mankafaya söylemedim
Harbi lunanin mankafasi kim esimi yosamHoş buldum sempatik gacımmm
Evet canim eşiHarbi lunanin mankafasi kim esimi yosam
Kimmis senin kuzenlerin. Cete misiniz yoksa hahasempatikhatun ben kuzenlerimden dolayı biliyorum ya ))
Kimmis senin kuzenlerin. Cete misiniz yoksa haha
MargamNaaaaapıyooooonuzzzzzz gennnnnncliiiikkkkkkkkk
Harbi haric o ihtiyar
Tabi ama yanina benim okuzude koyakEvet canim eşibu adami kk olarak toplasip yolalim
hayıııır , minicik bebeler ya olsa olsa roket takımı olur bizden : D
Papatyam :) naberMargam
Iyidir panpa senden ne haberNaaaaapıyooooonuzzzzzz gennnnnncliiiikkkkkkkkk
Harbi haric o ihtiyar
Sen bana yaşlı dedinPapatyam :) naber
Benden de iyidir canım ıh pampa demeyi sevmem benim fix lafım niggadır.. :)Iyidir panpa senden ne haber
Boyle deniyodu demi
Yanlıs olmus ben nevresteye diyecektim yaSen bana yaşlı dedin
Hahahaha noluyo laaynn kuzenler basti burayiayy pardon kuzenim yazmış : P
Margi dur sen bana fazlasin anlamiyorum kiz ben 11 yildir cizgi film seyrediyorum gerzek gibi biseyim anlayabilecegim dilden konusBenden de filmdir canım ıh pampa demeyi sevmem benim fix lafım niggadır.. :)
Yahu hani yabancilar zenciler veya nasil desem bu zamanin hiphop muzk yapan yabanci ve yerli mclerimiz der hep duymadin mi kiz sarkilarda falan.. Kardes anlaminda :)Margi dur sen bana fazlasin anlamiyorum kiz ben 11 yildir cizgi film seyrediyorum gerzek gibi biseyim anlayabilecegim dilden konus
Nevosa soylerimmmmYanlıs olmus ben nevresteye diyecektim ya
Marga bi fotonu koyda gozumuz gonlumuz acilsinYanlıs olmus ben nevresteye diyecektim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?