- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.881
Siz üzülmeyin.. hem siz iyi olun ki benide iyi edin.. bunun yanındada dua edin..
Arkadaş değil.. çok kişiyle görüşmüyorum zaten. biraz bundan da sıkılıyorum tabi, çevremde kimse yok..
o nedenle arkadaştan daha yakın kişiler böyle olunca daha sinir oluyosun.. şu an o kadar değişik bir psikolojideyim ki, anlatamam. yani aklımın ucundan geçmez dediğim şeyler film şeridi oldu gözümün önünde..
Soyleeeee soyleeeeNevosa soylerimmmm
Yarindan itibaren hiphop dinliyorum yo yoYahu hani yabancilar zenciler veya nasil desem bu zamanin hiphop muzk yapan yabanci ve yerli mclerimiz der hep duymadin mi kiz sarkilarda falan.. Kardes anlaminda :)
Kuzum gecende kizlara gosterdim.. Dur o konusmaya seni katayim belki gorursun bekle bebegimMarga bi fotonu koyda gozumuz gonlumuz acilsin
Hiphop bizim hayat felsefemiz yo yoYarindan itibaren hiphop dinliyorum yo yo
MargaSoyleeeee soyleeee
Takma disli nevoda diyorum hih suyleeeee
Ben yaşlı mıyımYanlıs olmus ben nevresteye diyecektim ya
Hayir ya toline yazmistim hahahahahaBen yaşlı mıyım
İnşallah.. tek umudum o zaten yani gidip bir daha gelmemek.. ama böylede oldukça daha çalışmayasım hatta sınava bile girmeyesim geliyoAy canım benimSınavlar bitene kadar kendini toparlamaya çalış.Sonra her şey daha güzel olacak inşallah senin için:)
Hiphop bizim hayat felsefemiz yo yo
Simdi tolinde gelcek napacan ozamanHayir ya toline yazmistim hahahahaha
İnşallah.. tek umudum o zaten yani gidip bir daha gelmemek.. ama böylede oldukça daha çalışmayasım hatta sınava bile girmeyesim geliyo
Denicem kuzucum çok sağolAnlıyorum seni canım.Sadece sınavdan sonra yapmak istediklerine odaklan öyle ders çalış.Sınava girmişsin ve istediğin sonucu almışsın gibi bunu düşünerek çalış.
Denicem kuzucum çok sağol
İnşallah hayatım inşallahbaşarabilirsin rambo sana güveniyorum
eşime sinir oldum şu an.... çıkıyorum kızlar afedersiniz yarıda kesmek zorunda kaldım sohbeti
Margi dur sen bana fazlasin anlamiyorum kiz ben 11 yildir cizgi film seyrediyorum gerzek gibi biseyim anlayabilecegim dilden konus
Hanımlar çok pardon harbi'nin alıntı ile geldimBen Marga'nın yarışma topiği zannettim Selam vermeden daldım Verdiğim rahatsızlıktan dolayı
nereye kayboldunuz schwester'lar
Teşekkür ederimNe oldu ki?
Estagfurullah NevresteIstedigin zaman istedigin gibi dalabilirsin topige
Sahip çık topigineBen olmayinca buralar sessizlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?