- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.921
Doktorların işi de zor. Geçen bir arkadaşıma bir hasta gelmiş. Adam çok dertliymiş, ciddi baskı altındaymış. İki eşi varmışta baş edemiyormuş. Parası da yokmuş. Yazuk la, acıdım adama...
Evet ya. Artik hocalara sapik diyorlar.Nihat hatipogluna gelen sorulardan mi bahsetdiyosun?
Böylelerini ibretlik olsun diye kapı kapı gezdireceksinNasil ya?
O zaman 1 taneyle yetinseymis . Derdi neymis,
Valla pek ibret almiyorlar.Böylelerini ibretlik olsun diye kapı kapı gezdireceksin...
Kendileri istemiyosa uygulamasinlar. Inanmiyolarsa yine uygulamasinlar ama yeni evlenecek olan kisiler veya ögrenmek isteyenler demek ki dikkat ediyolar ki böyle soruyolar. Biride basimizi örtelim demis kim bilmiyorum. Ne alakysa yani.Evet ya. Artik hocalara sapik diyorlar.
sanki bu soruyu hocalar soruyor. Hey Allahim ya.
Kendileri istemiyosa uygulamasinlar. Inanmiyolarsa yine uygulamasinlar ama yeni evlenecek olan kisiler veya ögrenmek isteyenler demek ki dikkat ediyolar ki böyle soruyolar. Biride basimizi örtelim demis kim bilmiyorum. Ne alakysa yani.
Birde nihat hatipoglu kadar efendi, mütevazi bi hoca daha görmedim ben tv de. Bu adama sapik damgasi vurulur mu yahu. Günah.O diyen kişiye gıcık oldugum kadar kimseye olmuyor zaten. Ama iliskide oldu olası basimizi ortelim demis galiba.
Iyi de fetva bu fetva. Her sey sorulur. Fetva sorularini da bunlara sorcaz öyle belirlenecek galiba..
Ne günlere geldik ya Rabbim...
Helak olmaktan korkuyorum dogrusu..
Birde nihat hatipoglu kadar efendi, mütevazi bi hoca daha görmedim ben tv de. Bu adama sapik damgasi vurulur mu yahu. Günah.
Zekeriya beyaza sorsunlar ozaman. Istedikleri tüm cevaplar ondadir muhtemelen. Hersey serbestBunlar bütün hocalara sapık diyor artik. Yih. Agzim acik okuyorum valla.
Zekeriya beyaza sorsunlar ozaman. Istedikleri tüm cevaplar ondadir muhtemelen. Hersey serbesttövbe yarabbim
Hahahaha deli manyak3 beyazdan uzak dur.
un
tuz
ve
Zekeriya Beyaz
Hahahaha deli manyak
Ayaklarini yere vurunca karnin mi agriyo senin?Az önce esimden su istedim, kalkamiyorum getirir misin dedim. Cok uykum var valla getiremem dedi. Sok oldum normalde getirir. Ben de su almaya giderken sinirlendim ayaklarimi yere hizlica vurdum simdi karnim agriyor yaa. Offf reglim yaklasti cok agresifim bu aralar..
Ayaklarini yere vurunca karnin mi agriyo senin?Pc nin basinda oturan sen yatan kocadan su mu istedin? ben mi yanlis anladim? kafamda deli sorular
Tembele is buyur sana akil ögretsinYa ayaklarimi vurmak derken uc dort kere hizlica ziplayip ayaklarimi carptim. Esim bu hareketimi sevmiyor. Ya hamileysen ya bi sey olsa diye. Bende ona inat yaptim eheheh.
ya o film izliyordu. Uyumaya hazirlandik, kalkti ustunu duzeltti kalkmisken getir dedim yurursem uykum kacar dediehehehe ondan sonra sinirlendim iste. Hep reglden
ya su sitede ozgurluk yok konusunda Kazenin bahsettigo donekler kim ki? Bak bu sayfada baya bahsediyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ede-ozgurluk-yok.787633/page-48#post-38899479
Hicbir sey anlamadim vallahi
Tembele is buyur sana akil ögretsin
Bilmiyorum ki. Bende begenmisim o yorumu
Dönek dedigi sahis benmisim. Kendi ellerimle begeni butonuna bastim. Evet o benim der gibi. Gece gece sacmalagin zirvesindeyimAhahahahah bilmedigin seyi mi begendin?
buralarda dönek monek varmis ama kim kiz bunlar? Bilseydik iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?