- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.941
Dönek dedigi sahis benmisim. Kendi ellerimle begeni butonuna bastim. Evet o benim der gibi. Gece gece sacmalagin zirvesindeyim
Harbi o dönek kimse bi seslensin. Merak ettim
Aboo ayakta uyuyoz biz ya. Neler olmusOha kizim neler oluyor burda. Sitede neler oluyor. Su konuya bak bi hele.
Meraktan patlamamak elde degil.
bi kac tane dönek var.
Fake hesaplar var.
polis var.
Bi seyler oluyor ama anlamiyorum yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-dert-dusman-basina.783251/page-12
Benim su üstekki yorumumu hayrina kibliyiver. Mune abla görsünAynen. Su an meraktan patlamak uzereyim.
O kadar da dolaniyoruz su sitede ama niye bu kadar uzak kalmisiz ki? Allah Allah. .
Acaba kimler bunlar? Taniyor muyuz?
Benim su üstekki yorumumu hayrina kibliyiver. Mune abla görsün
Bilmem taniyo olabilirz. Zaten bence bi kac kisinin 2ser 3er üyeligi var. Aklimda hatta bi isim bile var ya neyse suan konu bu degil. Dedektiflige baslicam ya sirf bu olaylari cözebilmek icin
Banlanirsam ipini cekerim amaKibledim seni eheheheh
Hayatimda seni kibleyecegim aklima gelmezdi :))) cabuk bana ozelden söyle cabukkk
Banlanirsam ipini cekerim amakiz daha önce özelden konusmustuk ya bunu.
Hatirliyon mu?
Özele yaziyoroooom. Iki saniye sabret müslümanAy kim ki? Bi saniye aklim durdu... offf kimdi ya? Valla tamdem tekrar söyle ancak o zaman hatirlarim eheheh
Poliscilik oynuyoruz surdaYahu arkadaş hadi ben bebek salliyorum siz ne diye uyumuyorsunuz
Yahu arkadaş hadi ben bebek salliyorum siz ne diye uyumuyorsunuz
Seninde tahminlerini alalim. Sence kim bu dönekler ve fakeler ? Mikrofon sendeHiç demeyin yaaa iki konununda içindeydim
Hiç demeyin yaaa iki konununda içindeydim
Bilmem ki aklımda kişiler mevcut olayın gidişatına göre anlasiliyordu zatenSeninde tahminlerini alalim. Sence kim bu dönekler ve fakeler ? Mikrofon sende
Bilmem ki aklımda kişiler mevcut olayın gidişatına göre anlasiliyordu zaten
Ya bu Dönekler diye bahsedilenlerin kim olduklarini biliyor musun gercekten dombik? Yaaaa bize de soyleee
Lütfen o kisileri bizimlede paylas lütfeeeennBilmem ki aklımda kişiler mevcut olayın gidişatına göre anlasiliyordu zaten
Ben çok kötü oldum onu görünce üye ismini tam hatırlamıyorum ama hemen kaldırdı kazen şükür.Ben hic anlamadim valla. Galiba zeka ozurluyum ahahahah. Ayrica o karikaturlu haberi kin paylasmisti Allah askina? Iyiki ben gormemisim. Iyiki
Ayy benim kız uyudu bende uyuyayim hadi sizde uyuyun herkes uyusun da büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?