Bilgece ile Sohbete ;)))

1 aydan fazla var daha ama ben yavaş yavaş hazırlanayım dedim :) (özellikle etmemi istediğin bir dua isteğin varsa özelden belirtebilirsin)
olsun onlarda lazım.. ordayken tabi onlarla konuşacaksın

Canim hayırlı saglikli bir bebek ve aile saadetimizin her daim sürmesi ve Allahin sasirtmamasini istiyorum. Dinden imandan ayirmasin inşallah. .
Bunlari etsen yeter.

Merhaba hanımlar, iyi pazarlar diliyorum.. ben nöbette.. kocam işte.. bizim ki ayrı bir pazar günü malesef
ay ben birşey demek istiyorum :) ben devlet hastanesinde çalışıyorum. bizim arka bahçede çardak ve banklar var artık bu nasıl bir işse sabah bir çift baya uygunsuz bir hale gelince dayanamadım güvenliği aradım.. şimdi tekrar aynı durum başka bir çift.. kendimi röntgenci gibi hissetmeye başladım arkidiiiişşş hava ne güzel manitayı getire getire hastane bahçesini mi buldunn

Ayy ne yapiyorlardi ki?
Iyi yapmissiniz bence. Bu milletin evi yok mu disarda herkesin gözü önünde yasiyorlar bir seyleri. Valla artik ar damarlari catlamis bunlarin.

Selamlar herkese :)

Selam canim hos geldinn

askiminaskiyim erkek kızı yiyordu yani?

Vay anasini be. Zaman degisti. Bizim zamanimizda öyle miydi?

Peki guvenlik ne dedi ki onlara? Kalktilar mi hemen?

ay biz çok komiktik eşimle. yan yana oturamıyorduk neredeyse. biri gelir görür korkusuyla
güvenliğin ne dediğini bilmiyorum ama güvenlik arkadaş çardağın içine girmeden çocuğu dışarı çıkarıp öyle postaladılar. artık kaldıkları yerden nerede devam ederler bilmiyorum :)

Ben esimle bir yere gitsem hala yanyana oturmam. Karsilikli otururuz. Boyle disarda sirnasik sirnasik hareket edilmesini sevmiyorum. Utaniyorum.
Bu arada yasim büyük degil bizim zamanimizda derken eprisine demistim
ben durakta gormustum ama bu sefer kiz cocugu yiyordu ve herkeste onlara bakiyordu.

İnşallah, ah bir gitsem 15 gün evde oturmam artık acısını çıkarırım

Gez toz eglen. Acisini cikar tabiki. Iyi dayaniyorsun. Ben kendi sehrimin disinda miumkun degil yapamam.

Ben de ilk defa böyle uzak bir yere geldim atanınca, Marmara bölgesi dışına çıkmışlığım yoktu Üniversiteyi bile ailemin yanında okumuştum. Birden böyle uzak bir yere gelmek çok zor oldu benim için.. Okulda tek bayan hoca benim, diğer arkadaşlarım da hep gittiler. Cuma da dersim olmayınca 3 gün evden dışarı adım atmıyorum.

Sohbet muhabbet iste ne yapalim yaa

Tek bayan sen misin? Ayyy daha da zor oluyor desene.
Zorunlu gorevin degil mi? bitince istedigin yere tayinini aldirabiliyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…