- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.981
1 aydan fazla var daha ama ben yavaş yavaş hazırlanayım dedim :) (özellikle etmemi istediğin bir dua isteğin varsa özelden belirtebilirsin)
olsun onlarda lazım.. ordayken tabi onlarla konuşacaksın
bende iyiyim teşekkür :)Iyiyim canim sen nasilsin?
Sen iste yeter ki ablacım.. Etmem miCanim hayırlı saglikli bir bebek ve aile saadetimizin her daim sürmesi ve Allahin sasirtmamasini istiyorum. Dinden imandan ayirmasin inşallah. .
Bunlari etsen yeter.
Merhaba hanımlar, iyi pazarlar diliyorum.. ben nöbette.. kocam işte.. bizim ki ayrı bir pazar günü malesef
ay ben birşey demek istiyorum :) ben devlet hastanesinde çalışıyorum. bizim arka bahçede çardak ve banklar var artık bu nasıl bir işse sabah bir çift baya uygunsuz bir hale gelince dayanamadım güvenliği aradım.. şimdi tekrar aynı durum başka bir çift.. kendimi röntgenci gibi hissetmeye başladımarkidiiiişşş hava ne güzel manitayı getire getire hastane bahçesini mi buldunn
Selamlar herkese :)
Teşekkürler hoşbuldum :)Selam canim hos geldinn
Teşekkürler hoşbuldum :)
Ayy ne yapiyorlardi ki?
Iyi yapmissiniz bence. Bu milletin evi yok mu disarda herkesin gözü önünde yasiyorlar bir seyleri. Valla artik ar damarlari catlamis bunlarin.
çocuk yiyordu kızı .. yazık , kızın annesi babası kim bilir kızının nerede olduğunu biliyordu. o yüzden dayanamadım. hayır ben işe geldim 8.bucukda 10 bucukda aradım artık güvenliği.ayıp evet.. el ele dur otur konuş ama . saat ilerleyince bunlar azıttılar. söylesem mi bilmedim ki en son iyice rahatsız olup, neden aradığımı..
ama şimdikiler ne güzel aferim bunlara gayet seviyeliler
Bu hafta son haftamız inşallah, cuma dersim olmadığı için perşembe akşamı yola çıkacağım :)Nasilsin hakalim? Okul tatil oldu mu? Evins döndün mu?
Bu hafta son haftamız inşallah, cuma dersim olmadığı için perşembe akşamı yola çıkacağım :)
askiminaskiyim erkek kızı yiyordu yani?
Vay anasini be. Zaman degisti. Bizim zamanimizda öyle miydi?
Peki guvenlik ne dedi ki onlara? Kalktilar mi hemen?
İnşallah, ah bir gitsem 15 gün evde oturmam artık acısını çıkarırımHadi hayirlisi kazasiz belasiz varirsin inşallah.
ay biz çok komiktik eşimle. yan yana oturamıyorduk neredeyse. biri gelir görür korkusuyla
güvenliğin ne dediğini bilmiyorum ama güvenlik arkadaş çardağın içine girmeden çocuğu dışarı çıkarıp öyle postaladılar. artık kaldıkları yerden nerede devam ederler bilmiyorum :)
İnşallah, ah bir gitsem 15 gün evde oturmam artık acısını çıkarırım
Ben de ilk defa böyle uzak bir yere geldim atanınca, Marmara bölgesi dışına çıkmışlığım yoktuBen esimle bir yere gitsem hala yanyana oturmam. Karsilikli otururuz. Boyle disarda sirnasik sirnasik hareket edilmesini sevmiyorum. Utaniyorum.
Bu arada yasim büyük degil bizim zamanimizda derken eprisine demistim
ben durakta gormustum ama bu sefer kiz cocugu yiyordu ve herkeste onlara bakiyordu.
Gez toz eglen. Acisini cikar tabiki. Iyi dayaniyorsun. Ben kendi sehrimin disinda miumkun degil yapamam.
Sohbet muhabbet iste ne yapalim yaanapıyonuz
Ben de ilk defa böyle uzak bir yere geldim atanınca, Marmara bölgesi dışına çıkmışlığım yoktuÜniversiteyi bile ailemin yanında okumuştum. Birden böyle uzak bir yere gelmek çok zor oldu benim için.. Okulda tek bayan hoca benim, diğer arkadaşlarım da hep gittiler. Cuma da dersim olmayınca 3 gün evden dışarı adım atmıyorum.
ben de şu bulaşıkları halledeyim eltime çıkıcam çay varmış taze tazeSohbet muhabbet iste ne yapalim yaa
Tek bayan sen misin? Ayyy daha da zor oluyor desene.
Zorunlu gorevin degil mi? bitince istedigin yere tayinini aldirabiliyor musun peki?
ben de şu bulaşıkları halledeyim eltime çıkıcam çay varmış taze taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?