Bilgece ile Sohbete ;)))

Ahahahah beynimi temizlige alistiriyorim.
Az once kapici geldi çöpleri almaya, diyor ki sizin hic copunuz cikmiyor galiba hahahah. Bilmiyor ki 2 gündür temizlik yapmiyorum
Bir kac gündür evde yoktum dedim

ahahaa koptummmben de diyorum dışarıya mı çıkacak ben bazen çöp saatini unutuyorum zile basıyor evde yok numarası yapıyorum

ahahaa koptummmben de diyorum dışarıya mı çıkacak ben bazen çöp saatini unutuyorum zile basıyor evde yok numarası yapıyorum

Iyi yapiyorsun ehehehe.
Off eşim gelsin beraber yapcaz temizliği. O elbiseleri katlar ben de evi temizlerim.
Tek basima yapamiyorim maalesef. Sıkılıyorum

Iyi yapiyorsun ehehehe.
Off eşim gelsin beraber yapcaz temizliği. O elbiseleri katlar ben de evi temizlerim.
Tek basima yapamiyorim maalesef. Sıkılıyorum

Yardım ediyorsa ne güzel ya:) inş ben de öyle yardım eden bir eş bulurum.Tek başına yetişmekte zor oluyor valla.

Yardım ediyorsa ne güzel ya:) inş ben de öyle yardım eden bir eş bulurum.Tek başına yetişmekte zor oluyor valla.

Allah razi olsun ediyor valla.
Yani ben ona cok bir sey yaptirmiyorum. Maksat ben iş yaparken benimle konussun yeter.
Erkeklerin hicbiri evde iş yapmasini sevmez. Sen sevdireceksin canim. Bu işler böyle.

Haha o da iyiymiş, temizliğe hazırlanmak

Cok tembelim bu aralar. Hep saldim kendimi ya.. Ya aslinda büyük temizlige yardimci bir abla geliyor. Ufak tefek olanlari dahi yapamiyorum. Üşeniyorum.
Onceden böyle degildim. Ne zamanko kendi evime girsem ustume uyku basiyor, kendimi yorgun hissediyorum.
Baska yerde böyle degilim.
Ne oldu bana bilmiyorum.

Ben de isterim amaaaa..

Tamam sana da veririm.
Arkadaslar evleneceginiz kisinin sadece bir ozelligine bakin "merhamet" merhametsiz insan dünyanın en tehlikeli insanidir.
senin başın agirdiginda hicbir sey yapmayip hala senden hizmet bekleyen bir sahisla asla yapamazsiniz.
Parasiz olabilir, cirkin olabilir ama merhametli olsun..
Buna onem verin.
Bir insan merhametliyse size islerinizde yardim da eder, sizi sever de, goz yasiniza kiyamaz..

merhametli rolü de yapabiliiiir

parayı nereye vereceğini bilemeyen çok tip var

gidip bi milyoncudan mı alsın allasen fakir gibi

Ikisi de ayni işi görüyor sonuçta.
Sahsen ben bir kulluge hayatta o parayi vermem. Yuh be sigarani sondurdugun bir tas parcasi askeri ucretten bile pahali.
peh yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…