- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.041
İngilizce :)Aa öğretmen Hee ne öğretmenisin cnm
Benim her kış çenemin bir yeri öyle oluyor, yaza doğru geçiyor. Neden ben de bilmiyorum. :/Kızlar size bir şey sorucam
benim çenemin altı böyle pütür pütür, sanki temre olmuş gibi.. ama bayağıdır da böyle yani acaba nedendir bileniniz var mı?
Çok büyük değilim 25 yaşındayım :) İnşallah bakalım 2 yıla evlenirim Allah nasip ederse..Kac yasindasin? Insallah sende evlenirsin
Cok şükür ben dd iyiyim.
Çok büyük değilim 25 yaşındayım :) İnşallah bakalım 2 yıla evlenirim Allah nasip ederse..
Ben kocaman bi ekmek arası yedim.. yesene bi şeyler sende..çook acıktım
Allah Allah neden olur ki.. Yani sadece kışın sayılmaz aslında benimki.. Elimi ne zaman oraya götürsem o orda varİngilizce :)
Benim her kış çenemin bir yeri öyle oluyor, yaza doğru geçiyor. Neden ben de bilmiyorum. :/
Temre ne?Kızlar size bir şey sorucam
benim çenemin altı böyle pütür pütür, sanki temre olmuş gibi.. ama bayağıdır da böyle yani acaba nedendir bileniniz var mı?
Temre ne?
Temre ne?
Ben de anlamadım.
temre hastaligi varya hani yuz üstünde kisrmizi putur putur seylerin olmasi.
Gülme kıznasıl bir şey kinee o ya
Ablam tam da anlatmış
Ya yuzde kirmizi kirmizi seyler cikiyor. Nazardan ciktigi da soylenir. Yuz tahris olur falan. Gorsellerddn bak gorursun. Kötü bir cilt hastaligi.
Görsellerden baktim. Alerji gibi biseye benziyoBen de anlamadım.
Ablam tam da anlatmışbilemediyseniz netten bakıverin genşler eheheh
Benimki pek kaşınmıyo ama bide üstünde sivilce çıkmışGörsellerden baktim. Alerji gibi biseye benziyone kasiniyodur o ya aboow
Bilmiyorum ki kuzucummm... Aylardır var :/Baktııım yivrumm.Nazar mı değdi sanaa gız
Offf kizlar evo temizlemem lazim neden bana şevk gelmiyor yaaaAaa
Hep beraber el atalım :)Offf kizlar evo temizlemem lazim neden bana şevk gelmiyor yaaaAaa
Bizde annemle anca temizledikiki uyuşuk daha mutfak toplanacak
valla gel canim. Ben tek oldugum icin yapamiyorum aslinda..Hep beraber el atalım :)
Benimki pek kaşınmıyo ama bide üstünde sivilce çıkmış
Bilmiyorum ki kuzucummm... Aylardır var :/
Ben de şimdi başlasam iki dakikada yaparim aslinda. Cok bir sey yok çünkü. Ama bir türlü yerimden kalkamadim gitti ya.
Evet maalesef geçiyor hızla..Aslinda ben de 24 bucuk yasindayim yani.
Ahh ahh zaman ne cabuk geciyor.
Benim yüzümün birkaç yerinde daha vardı geçmiyordu, sonra annem onları kalemle çizip bir dua okudu ne bilmiyorum, geçiverdi.Ben kocaman bi ekmek arası yedim.. yesene bi şeyler sende..
Allah Allah neden olur ki.. Yani sadece kışın sayılmaz aslında benimki.. Elimi ne zaman oraya götürsem o orda var
Evi şevkle temizlemek? Hmmmmmm..Offf kizlar evo temizlemem lazim neden bana şevk gelmiyor yaaaAaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?