Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım bir doktora git geçmiyorsa

Amaan boşver kız yarın yaparsın:)
Yarin diye diye bi turlu yapamadim ki.
Evet maalesef geçiyor hızla..

Benim yüzümün birkaç yerinde daha vardı geçmiyordu, sonra annem onları kalemle çizip bir dua okudu ne bilmiyorum, geçiverdi.

Evi şevkle temizlemek? Hmmmmmm..

Eheheheh evet sevk olmadan icimden temizlik gelmiyor )

Ben de şimdi başlasam iki dakikada yaparim aslinda. Cok bir sey yok çünkü. Ama bir türlü yerimden kalkamadim gitti ya.

valla gel canim. Ben tek oldugum icin yapamiyorum aslinda..
Yakın olsakk hemen uçardım yanına :)

Canım bir doktora git geçmiyorsa

Benim yüzümün birkaç yerinde daha vardı geçmiyordu, sonra annem onları kalemle çizip bir dua okudu ne bilmiyorum, geçiverdi.
Dedeme okutucam bende, geçmezse öyle doktora giderim :)

Resimlerde hic belli olmuyodu. Demek ki eski foto attin haha.
Ins. Gecer ya. Cilt doktoruna gittin mi ?
resim geçen senenin de çenemin altında ben bile aynada rahatça göremiyorum yani :) tam olarak temre mi zaten bilmiyorum o gibi pütür pütür bi şey sanki tahriş olmuş gibi
Yok gitmedim de, gidecem bakalım :)

Ben tek yaşamama rağmen ev nasıl oluyor da pisleniyor akıl erdiremiyorum ya, Allah evlilere kolaylık versin, hatta çocuklulara kat kat kolaylık versin.

Off off hic sorma. Ev hemen kirleniyor ya. Aslinda ben koklu temizlik yapip annemlere gitmistim. Bi geldim ev evlikten çıkmış yani. Kaynim da gelmis kalmis. Koltugu acmaya calismislar acamamislar koltuk yer degistirmis resmen. Banyo kirlenmis hemen.
bi arzu gelse temizlerim ama gelmiyorrr

ya cildin kurudur yada alerjin vardir. Eger görünmüyosa temre midir nedir ondan degildir. Gördügüm kadariyla görünmicek gibi degil o .

ya cildin kurudur yada alerjin vardir. Eger görünmüyosa temre midir nedir ondan degildir. Gördügüm kadariyla görünmicek gibi degil o .
Cildim kuru değil aslında, alerji olsada sadece orda mı olur ki
Yok görünmüyo dediğim çenemin altında ya o yüzden görünmüyo, yoksa karşıdan bakan görür kafamı kaldırınca :)

Cildim kuru değil aslında, alerji olsada sadece orda mı olur ki
Yok görünmüyo dediğim çenemin altında ya o yüzden görünmüyo, yoksa karşıdan bakan görür kafamı kaldırınca :)
isilik gibi bir şey olabilir mi ki?? ama kışın olur mu onu bilmem tabi.
Marcello doktara gitmeden ne oldugunu bilemeyiz
Allahtan yine görünmeyen yerdeymis. Yoksa daha cok rahatsiz olurdun.

Kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın. Temizle yine kirleniyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…