- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.061
Yarin diye diye bi turlu yapamadim ki.Canım bir doktora git geçmiyorsa
Amaan boşver kız yarın yaparsın:)
Evet maalesef geçiyor hızla..
Benim yüzümün birkaç yerinde daha vardı geçmiyordu, sonra annem onları kalemle çizip bir dua okudu ne bilmiyorum, geçiverdi.
Evi şevkle temizlemek? Hmmmmmm..
Yakın olsakk hemen uçardım yanına :)Ben de şimdi başlasam iki dakikada yaparim aslinda. Cok bir sey yok çünkü. Ama bir türlü yerimden kalkamadim gitti ya.
valla gel canim. Ben tek oldugum icin yapamiyorum aslinda..
Canım bir doktora git geçmiyorsa
Dedeme okutucam bende, geçmezse öyle doktora giderim :)Benim yüzümün birkaç yerinde daha vardı geçmiyordu, sonra annem onları kalemle çizip bir dua okudu ne bilmiyorum, geçiverdi.
Ben tek yaşamama rağmen ev nasıl oluyor da pisleniyor akıl erdiremiyorum ya, Allah evlilere kolaylık versin, hatta çocuklulara kat kat kolaylık versin.Yarin diye diye bi turlu yapamadim ki.
Eheheheh evet sevk olmadan icimden temizlik gelmiyor)
Resimlerde hic belli olmuyodu. Demek ki eski foto attin haha.Benimki pek kaşınmıyo ama bide üstünde sivilce çıkmış
Bilmiyorum ki kuzucummm... Aylardır var :/
Ben ilk doktora gitmiştim krem verdi, uzun süre kullandım bir işe yaramadı. İnşallah sende yarar.Yakın olsakk hemen uçardım yanına :)
Dedeme okutucam bende, geçmezse öyle doktora giderim :)
resim geçen senenin de çenemin altında ben bile aynada rahatça göremiyorum yani :) tam olarak temre mi zaten bilmiyorum o gibi pütür pütür bi şey sanki tahriş olmuş gibiResimlerde hic belli olmuyodu. Demek ki eski foto attin haha.
Ins. Gecer ya. Cilt doktoruna gittin mi ?
Ben tek yaşamama rağmen ev nasıl oluyor da pisleniyor akıl erdiremiyorum ya, Allah evlilere kolaylık versin, hatta çocuklulara kat kat kolaylık versin.
İnşallah.. Tabi bi doktora gideyimde.. :)Ben ilk doktora gitmiştim krem verdi, uzun süre kullandım bir işe yaramadı. İnşallah sende yarar.
ya cildin kurudur yada alerjin vardir. Eger görünmüyosa temre midir nedir ondan degildir. Gördügüm kadariyla görünmicek gibi degil o .resim geçen senenin de çenemin altında ben bile aynada rahatça göremiyorum yani :) tam olarak temre mi zaten bilmiyorum o gibi pütür pütür bi şey sanki tahriş olmuş gibi 
Yok gitmedim de, gidecem bakalım :)
Cildim kuru değil aslında, alerji olsada sadece orda mı olur kiya cildin kurudur yada alerjin vardir. Eger görünmüyosa temre midir nedir ondan degildir. Gördügüm kadariyla görünmicek gibi degil o .
ya cildin kurudur yada alerjin vardir. Eger görünmüyosa temre midir nedir ondan degildir. Gördügüm kadariyla görünmicek gibi degil o .
Cildim kuru değil aslında, alerji olsada sadece orda mı olur ki
Yok görünmüyo dediğim çenemin altında ya o yüzden görünmüyo, yoksa karşıdan bakan görür kafamı kaldırınca :)
Marcello doktara gitmeden ne oldugunu bilemeyizisilik gibi bir şey olabilir mi ki?? ama kışın olur mu onu bilmem tabi.
Aynen, o zaman hemen giderdim zatenMarcello doktara gitmeden ne oldugunu bilemeyiz
Allahtan yine görünmeyen yerdeymis. Yoksa daha cok rahatsiz olurdun.
Aynen, o zaman hemen giderdim zaten
Gideriz bahalımmmGit git geç bile kaldın Leo:)
Kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın. Temizle yine kirleniyor zaten..Off off hic sorma. Ev hemen kirleniyor ya. Aslinda ben koklu temizlik yapip annemlere gitmistim. Bi geldim ev evlikten çıkmış yani. Kaynim da gelmis kalmis. Koltugu acmaya calismislar acamamislar koltuk yer degistirmis resmen. Banyo kirlenmis hemen.
bi arzu gelse temizlerim ama gelmiyorrr
Bilgece temizlige giristi herhalde
Yok kız ne temizliği ? Kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Nereye beybi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?