- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.261
Kim kiz bu efsaaa fransiz kaldim konuyaAcaip ekşınlı yerleri bana haber eto diger süphelileri de bi gözden gecirelim bi ara. Baslamisken isin sonunu da getirelim dimi
Acaip ekşınlı yerleri bana haber eto diger süphelileri de bi gözden gecirelim bi ara. Baslamisken isin sonunu da getirelim dimi
Banada yolla
peki şimdi napıcan
Acaip ekşınlı yerleri bana haber eto diger süphelileri de bi gözden gecirelim bi ara. Baslamisken isin sonunu da getirelim dimi
FBI Degil CGG (cok gizli görev)neyin peşindesiniz diyorum ya FBI'cılık oynuyorsunuz cık cık cık
Hahahahaha bilgece aslinda ben ben degilim. Efsa gibi bende bi hayal ürünüyüm. Bem tamdem degilim..tamdem de ben degil. Ozaman ben kimimKonularini okuyacagim ehehe.
Kizim siyasette bir konusu 108 sayfa gitmis. Millet birbirine efsaaaa yuzunden dusmus. Vay anasiniii
Konularini okuyacagim ehehe.
Kizim siyasette bir konusu 108 sayfa gitmis. Millet birbirine efsaaaa yuzunden dusmus. Vay anasiniii
bir ben var benden içeri diyorsun yani eheheh.Hahahahaha bilgece aslinda ben ben degilim. Efsa gibi bende bi hayal ürünüyüm. Bem tamdem degilim..tamdem de ben degil. Ozaman ben kimim
Ayyy teşekkür ederimmmal bakalım
Ayyy teşekkür ederimmmbenden sana 1 kutu çikialataaaa kimseye verme hepsini sen ye,bir sürü para verdim
Niye? yeni yeni seyler mi kesfettin. Kesfettikce sonuc bulamadin. Bulamadikca delirdin. Üle mi hahahahOff ya canim sıkılmaya basladi..
Niye? yeni yeni seyler mi kesfettin. Kesfettikce sonuc bulamadin. Bulamadikca delirdin. Üle mi hahahah
Gecici olarak mi böyle calisacak?Yok ya benimki gelmedi. Gelse bile sabah 4te yola cikacak. Isi var. Ben de gidecegim tabi onunla.
Baska bir işe girmesi beni rahatsiz etmeye basladi.
Eve gec gelip erkenden gidiyor. Of ya sinir oldum..
Sizin lokantaya noldu bilgece?Yok ya benimki gelmedi. Gelse bile sabah 4te yola cikacak. Isi var. Ben de gidecegim tabi onunla.
Baska bir işe girmesi beni rahatsiz etmeye basladi.
Eve gec gelip erkenden gidiyor. Of ya sinir oldum..
Gecici olarak mi böyle calisacak?
Sizin lokantaya noldu bilgece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?