- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.321
Gece nobeti:)Selam hos geldin. Seninki ne is yapiuor ki?
Ayy ne diyooon. Hangi psikolojiyle actim ben o konuyu yasen yazana kadar profiline baktım platonik aşkına kadar öğrendim ahahah
Ayy ne diyooon. Hangi psikolojiyle actim ben o konuyu ya
Adi cocuk karsilik vermediben sevdim o konuyu ya, noldu o iş
Adi cocuk karsilik vermedizaten bitti gitti. Yolda görsem kafami cevirip bakmam... 5 aydir görüstügüm biri var. Nasipse bi kac aya aileler de taniscak
tesekkür ederim. Insallah :)vay eşoğlu ....
aa sevindim hakkında hayırlısı olsun
İngilizce :)
Hmm ingilizce güzel misss☺
Benim her kış çenemin bir yeri öyle oluyor, yaza doğru geçiyor. Neden ben de bilmiyorum. :/
Ben de tam onu soracaktimmm nereye kaybolduBilgece niye banlandi ya
Son yorumlarina baktim. Bi konuda elestiri yapmis ama banlanacak kadar kötü bisey yazmamis. Hatta diger üyeler bile uzattikca uzatmis, dalga gecenler olmus. Özellikle bilgecenin banlanmasi tuhafima gitti.Ben de tam onu soracaktimmm nereye kayboldu
Aynen aynen, pek bir sey goremedim ben de. Bir de bu sefer banlanirsam bir ay yokum gibi bir sey demistiSon yorumlarina baktim. Bi konuda elestiri yapmis ama banlanacak kadar kötü bisey yazmamis. Hatta diger üyeler bile uzattikca uzatmis, dalga gecenler olmus. Özellikle bilgecenin banlanmasi tuhafima gitti.
Aboo ne suc isledi bu kiz bu kadar. Benim bildigim hep 2 hafta sürüyo onun bani. Dosyayi kabartmis bayaAynen aynen, pek bir sey goremedim ben de. Bir de bu sefer banlanirsam bir ay yokum gibi bir sey demisti
Valla bilemedim ben de ama öyle dediydi sanırım en son, dikkatli olmam lazım falan da demişti ama maalesef olamamış gibi görünüyorAboo ne suc isledi bu kiz bu kadar. Benim bildigim hep 2 hafta sürüyo onun bani. Dosyayi kabartmis baya
Yazik etti kendine bu genc yastaValla bilemedim ben de ama öyle dediydi sanırım en son, dikkatli olmam lazım falan da demişti ama maalesef olamamış gibi görünüyor
Herkese günaydın :)
Ya neden mapıslara düştü kiiii?
He yaa.. Mapusların sultanı oldubilmem ki yok bu ara amma girdi mapusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?