Bilgece ile Sohbete ;)))

E neden başka ise başladı ki

Simdi söyle oldu. Yüksek adım atacagim dedi ve tüm restauranti kardesine yukledi, zaten eşim islettigi icin benim aptal eltilerim laf ediyorlardi niye bizim kocamiz degil diye. Ortagiz ya hani.
sonra buyuk otellere restaurantlara et satışı isine girdi . Surekli bir sevkiyat var ve gidip insanlarla konusmasi anlaşması, satışı falan var. Bunlari yapiyor.

Hmm,işi yoğun yani. Sinir olmakta haklısın Ama sizin için çabalıyor adamcagiz

ortak iş zor olmuyor mu ya bak eltilere ))

Yok canim ya ne gecicisi? Keske oyle olsa. Kendi isimiz.
Ama bize vakit kalmiyor.
Hayir kendisi de yoruluyor yani.
Sıkıldım artik bu durumdan. Bazen baja böyle geliyor sinir oluyorum.
Cok fazla calisan evli erkeklere sinir oluyorum. Insallah ilerde benim kocam öyle olmaz. Sonucta ev gecindirmek icin calisir insan. Ama bazilari cok abartiyo. Esini aileni görmedikten sonra bütün gün calismanin bi anlami yok ki.

Hmm,işi yoğun yani. Sinir olmakta haklısın Ama sizin için çabalıyor adamcagiz
Allah razi olsin cok şükür cabaliyor da ne zaman yerlesik bir hayata gececegiz bilmiyorim )))

ortak iş zor olmuyor mu ya bak eltilere ))

Benim icin hic zorluk yok ama onlar asiri kiskanc olduklari icin kendi iclerinde kurup kurup duruyorlar. Allahtan uzagim onlardan ve hepte uzak olmak istiyorim insallah.

Cok fazla calisan evli erkeklere sinir oluyorum. Insallah ilerde benim kocam öyle olmaz. Sonucta ev gecindirmek icin calisir insan. Ama bazilari cok abartiyo. Esini aileni görmedikten sonra bütün gün calismanin bi anlami yok ki.

Hah aynen . Ben de bunu söylüyorum ama diyor ki gelecegimiz icin calisiyorim. Biraz daha sabret. Bir kac yil sonra ben oturacagim her sey kendiliğinden olacak.
ama ben benimkini tanıyorum hayatta evde oturmaz. Tam bir iş kolik..

acının hatrına görmezden gel artık ))

Niye ki? Ne yapiyor annen? Ben de my name is Khan'i izliyorim ejehe

Evet toplandik toplandik..
Yaw daha salı günü ameliyat oldu dizlerinden. Kaç gündür hastanedeyiz, dün eve çıktık. Yerinde durmuyor, walker mıdır nedir o aleti bırakıp kalkmaya çalışıyor. Yoruyor beni çok bilgece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…