- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.281
E neden başka ise başladı kiO da duruyor canim. Kaynim isletiyor..
Yok canim ya ne gecicisi? Keske oyle olsa. Kendi isimiz.
Ama bize vakit kalmiyor.
Hayir kendisi de yoruluyor yani.
Sıkıldım artik bu durumdan. Bazen baja böyle geliyor sinir oluyorum.
E neden başka ise başladı ki
çalıştırma bence evinde otursun
Hmm,işi yoğun yani. Sinir olmakta haklısın Ama sizin için çabalıyor adamcagizSimdi söyle oldu. Yüksek adım atacagim dedi ve tüm restauranti kardesine yukledi, zaten eşim islettigi icin benim aptal eltilerim laf ediyorlardi niye bizim kocamiz degil diye. Ortagiz ya hani.
sonra buyuk otellere restaurantlara et satışı isine girdi . Surekli bir sevkiyat var ve gidip insanlarla konusmasi anlaşması, satışı falan var. Bunlari yapiyor.
Simdi söyle oldu. Yüksek adım atacagim dedi ve tüm restauranti kardesine yukledi, zaten eşim islettigi icin benim aptal eltilerim laf ediyorlardi niye bizim kocamiz degil diye. Ortagiz ya hani.
sonra buyuk otellere restaurantlara et satışı isine girdi . Surekli bir sevkiyat var ve gidip insanlarla konusmasi anlaşması, satışı falan var. Bunlari yapiyor.
Cok fazla calisan evli erkeklere sinir oluyorum. Insallah ilerde benim kocam öyle olmaz. Sonucta ev gecindirmek icin calisir insan. Ama bazilari cok abartiyo. Esini aileni görmedikten sonra bütün gün calismanin bi anlami yok ki.Yok canim ya ne gecicisi? Keske oyle olsa. Kendi isimiz.
Ama bize vakit kalmiyor.
Hayir kendisi de yoruluyor yani.
Sıkıldım artik bu durumdan. Bazen baja böyle geliyor sinir oluyorum.
Allah razi olsin cok şükür cabaliyor da ne zaman yerlesik bir hayata gececegiz bilmiyorimHmm,işi yoğun yani. Sinir olmakta haklısın Ama sizin için çabalıyor adamcagiz
ortak iş zor olmuyor mu ya bak eltilere ))
Cok fazla calisan evli erkeklere sinir oluyorum. Insallah ilerde benim kocam öyle olmaz. Sonucta ev gecindirmek icin calisir insan. Ama bazilari cok abartiyo. Esini aileni görmedikten sonra bütün gün calismanin bi anlami yok ki.
Cok fazla calisan evli erkeklere sinir oluyorum. Insallah ilerde benim kocam öyle olmaz. Sonucta ev gecindirmek icin calisir insan. Ama bazilari cok abartiyo. Esini aileni görmedikten sonra bütün gün calismanin bi anlami yok ki.
Allah razi olsin cok şükür cabaliyor da ne zaman yerlesik bir hayata gececegiz bilmiyorim)))
Benim icin hic zorluk yok ama onlar asiri kiskanc olduklari icin kendi iclerinde kurup kurup duruyorlar. Allahtan uzagim onlardan ve hepte uzak olmak istiyorim insallah.
Hah aynen . Ben de bunu söylüyorum ama diyor ki gelecegimiz icin calisiyorim. Biraz daha sabret. Bir kac yil sonra ben oturacagim her sey kendiliğinden olacak.
ama ben benimkini tanıyorum hayatta evde oturmaz. Tam bir iş kolik..
Kııııssslaaaaarrrr.....
Ayy anamla uğraşıyorum, siz napıyonuz?Sephoraaaaaaa ne yapiyon?
Hoş geldin antep fistığımmKııııssslaaaaarrrr.....
Niye ki? Ne yapiyor annen? Ben de my name is Khan'i izliyorim ejeheAyy anamla uğraşıyorum, siz napıyonuz?
Selaaaaaaaam ne var ne yok bakalim butun kizlar toplanmis
Siirt fıstığıyım kız ben, antep fıstığı değilim.Hoş geldin antep fistığımm
Yaw daha salı günü ameliyat oldu dizlerinden. Kaç gündür hastanedeyiz, dün eve çıktık. Yerinde durmuyor, walker mıdır nedir o aleti bırakıp kalkmaya çalışıyor. Yoruyor beni çok bilgece...Niye ki? Ne yapiyor annen? Ben de my name is Khan'i izliyorim ejehe
Evet toplandik toplandik..
Siirt fıstığıyım kız ben, antep fıstığı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?