- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.301
Bence desiirt fıstığı daha gizil oluyor bence
Eeee ne konusuyoruz bakalim dedikodular dedikodulaar aman sabahlar olmasinNiye ki? Ne yapiyor annen? Ben de my name is Khan'i izliyorim ejehe
Evet toplandik toplandik..
Siirt ol fark etmez fistıkımsın benimmmSiirt fıstığıyım kız ben, antep fıstığı değilim.
İhihihi yiriim...Siirt ol fark etmez fistıkımsın benimmm
Ivitsen bekar mısın
Naber kız nasılsın? Seni görünce böyle oluyorm --->İhihihi yiriim...
Bende ona bakıyorum :)Niye ki? Ne yapiyor annen? Ben de my name is Khan'i izliyorim ejehe
Evet toplandik toplandik..
Valla ne diyim schwesterim hayirlisi olsun. Insallah düzelir :/Allah razi olsin cok şükür cabaliyor da ne zaman yerlesik bir hayata gececegiz bilmiyorim)))
Benim icin hic zorluk yok ama onlar asiri kiskanc olduklari icin kendi iclerinde kurup kurup duruyorlar. Allahtan uzagim onlardan ve hepte uzak olmak istiyorim insallah.
Hah aynen . Ben de bunu söylüyorum ama diyor ki gelecegimiz icin calisiyorim. Biraz daha sabret. Bir kac yil sonra ben oturacagim her sey kendiliğinden olacak.
ama ben benimkini tanıyorum hayatta evde oturmaz. Tam bir iş kolik..
Yorgunum, bitkinim... Anam anam gadın anam canıma okudu bir haftadır. Bir gazımı alın benim...Naber kız nasılsın? Seni görünce böyle oluyorm --->
Ölümüne temizlik mi yaptiriyo sanaYorgunum, bitkinim... Anam anam gadın anam canıma okudu bir haftadır. Bir gazımı alın benim...
Yok yaw ameliyat oldu, çocuk gibi hiç laf dinlemiyor. Bu kadının ameliyatları beni bitiriyor, 1 ay kendime gelemiyorum yeminle.Ölümüne temizlik mi yaptiriyo sana
ay ya cok gecmis olsun. Benim annemin de dizleri cok agriyor. Cok cekti annecigim. Ama hicbir tedavi yanit vermedi maalesef ki..Yaw daha salı günü ameliyat oldu dizlerinden. Kaç gündür hastanedeyiz, dün eve çıktık. Yerinde durmuyor, walker mıdır nedir o aleti bırakıp kalkmaya çalışıyor. Yoruyor beni çok bilgece...
Eeee ne konusuyoruz bakalim dedikodular dedikodulaar aman sabahlar olmasin
Valla ne diyim schwesterim hayirlisi olsun. Insallah düzelir :/
Yok canım ya tedaviler bir işe yaramıyor, kesin çözüm ameliyat. Ama bir de söz dinlese şu hatun, yormasa beni şahane olacak.ay ya cok gecmis olsun. Benim annemin de dizleri cok agriyor. Cok cekti annecigim. Ama hicbir tedavi yanit vermedi maalesef ki..
Dedikodu yapmiyoruz. Takiliyoriz iste
Insallah canim sagol
Selam kizlar kocisim calisiyo bebisimide uyuttum cok uykum var ama bi bakim dedim:)
Yok canım ya tedaviler bir işe yaramıyor, kesin çözüm ameliyat. Ama bir de söz dinlese şu hatun, yormasa beni şahane olacak.
Hipokondriyak yaniYok yaw ameliyat oldu, çocuk gibi hiç laf dinlemiyor. Bu kadının ameliyatları beni bitiriyor, 1 ay kendime gelemiyorum yeminle.
Hıhı aynen.. Ağrıları bitti ya bıraksam sekecek kadın...Diz kapagi alinip yerine protez mi takildi?
Saolasen bebişkom...Hipokondriyak yaniayyy hakkaten hiç cekilmezzz. Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?