- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.381
İnşallah otururuz. :) Evet bekarım ama erkek arkadaşım var :)Insallah hayirli bir insan olurda oturursunuz bekardin degilmi
Peki sen kaç yasindasin evli misin çalışıyor musun biraz fazla soru sordum galibaTamam artik gelmez hehe
Anladim canim
İyii aksamlar merhabaHepinize hayirli aksamlar
Oturursun bebem tabi cnm bende hep oyle hayal kurardim eşimle oturacak miyim beraber uyuyacak miyiz çok düşünürdüm Allah tan hep hayırlısini istedim hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın dedim hepOyşş ne güzel.. Ben de eşimle oturacak mıyım acep böyle?
Ne diyon
İyii aksamlariyi akşamlar herkese
Ben 23 yasindayim bekarim. Calismiyorum, subatta abitur'a baslicam (abitur ne diye sorma türk vikipediasinda bile varmis bakiver )Peki sen kaç yasindasin evli misin çalışıyor musun biraz fazla soru sordum galiba
Cok memnun oldum anladım valla onu da şimdi senden öğrendim tamam bakarım biara bendeBen 23 yasindayim bekarim. Calismiyorum, subatta abitur'a baslicam (abitur ne diye sorma türk vikipediasinda bile varmis bakiver )
Ben 23 yasindayim bekarim. Calismiyorum, subatta abitur'a baslicam (abitur ne diye sorma türk vikipediasinda bile varmis bakiver )
Ashani bana selam küs müüyyüüükkk
Annemm görmedim kiz yazdigini. Arkadasa cevap yazip ciktim hemen. Naber nasilsin kuzucukhani bana selam küs müüyyüüükkk
Bende memnun oldumCok memnun oldum anladım valla onu da şimdi senden öğrendim tamam bakarım biara bende
Iiiyi geceler cnm hosgeldinKizlar merhaba ben de yeni geldimii geceler herkese
Annemm görmedim kiz yazdigini. Arkadasa cevap yazip ciktim hemen. Naber nasilsin kuzucuk
Bende memnun oldum
Hosbulduk canim nasilsiniz nerelerdensiniz yeni geldim kk ya daIiiyi geceler cnm hosgeldin
İyiyim buralardayım ben sakarya dan im sen nerdensinHosbulduk canim nasilsiniz nerelerdensiniz yeni geldim kk ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?