- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.401
Hahahahha manyak hatun. Nettinal sana
Hahahahha manyak hatun. Nettin
Ben geldim ama pek takilmadim yahuGezdim bebiş 1 saat oldu eve geleli çoooh yoruldum.sen nettin??? herkes nerede yahu??
Merhaba hoş geldinizBen geldim ama pek takilmadim yahu
:))
Tesekkur ederim hosbulduk :) nerelerdensiniz kizlar nasilsinizMerhaba hoş geldiniz
Bende okula gittim 3 saatligine sonra benimki geldi cikisa sonra beraber evlerimize dagildikGezdim bebiş 1 saat oldu eve geleli çoooh yoruldum.sen nettin??? herkes nerede yahu??
Bende okula gittim 3 saatligine sonra benimki geldi cikisa sonra beraber evlerimize dagildikpek bisey yapmadim yani.
leocukizdan da haber yok bugün. Noldu acaba
Merhaba. Hosgeldin :)Merhaba kizlar, ne guzel bi konu olmus bu
Bilgece yok ya ondandirBilmem ki bebüs.Bugün herkesin işi vardı herhalde.Ben de bir selam veriyim dedim kimse yok
senin devreler yanmış matmazelselam kızlar inanılmaz bir başagrım var
siteye giricem isim yerine kadınlar kulubu sifre yerine geyik yazıyorum bunu bir kaç kez yaptım haliyle hatalı giriş dedi site
denedim olmadı olmadı 3. de dank ettim ben ne yapıyorum diye
allahım ya bunadım ne
senin devreler yanmış matmazel
bende bir kaç kere mail adresimin şifresiyle girmeye çalıştımaynen devre trafo her yerden birden yandı
bide ben ne yapıyorum dedikten sonraki o ruh halini bilemezsin.
bende bir kaç kere mail adresimin şifresiyle girmeye çalıştımbide siteye söyleniyorum ''bu ne biçim site'' diye
bilgece bir ay lığınamı banlandıgünaydınlarrr:)
Hiç bilmiyorum ki :/bilgece bir ay lığınamı banlandı
hoş geldin hapishaneden...... bir susmuyosunuz beyaaa.. hapis hapis..Merhaba hanimlar... Bilgeceyle beraber bende banlanmistim ama bir gun surdu:) bilgece benden sonrada mi biseyler yazdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?