- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.421
Merhaba, neden banlandınız ya??Merhaba hanimlar... Bilgeceyle beraber bende banlanmistim ama bir gun surdu:) bilgece benden sonrada mi biseyler yazdi acaba
hoş geldin hapishaneden...... bir susmuyosunuz beyaaa.. hapis hapis..
Merhaba, neden banlandınız ya??
Onun galiba çok birikmiş öyle bi durum vardı
selamlar
yeni üyeyim bende banlanmak duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyordum sonra bir yorum yaptım öğrendim ne olduğunu..Merhaba hanimlar... Bilgeceyle beraber bende banlanmistim ama bir gun surdu:) bilgece benden sonrada mi biseyler yazdi acaba
Selam tatlim hosgeldin.
Biliyorum okudum yorumlarınızı duka tesa sen bilgece ve bir çok kişiye hapishane yolları gözükmüş.bende dayanamıyorum alay konusu olmamalı şimdilik güzellikle yorum yapıyorum bakalım ne zaman dellencez ve munede cozzz.Canim dini konu uzerine dalga gecildigi zaman elimde degil susamiyorum:)) bilgecede benim kafada
Nihat hatipoglunun kari koca iliskisinde ust ortme mevzusu vardi bunu alaya alip elestiriyorlardi cevap verdigimiz icin banlandik:))
Dun gece girmis ama kk ya. Bugun mu banlandi.
yeni üyeyim bende banlanmak duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyordum sonra bir yorum yaptım öğrendim ne olduğunu..
İvett unuturmuyum halada gıcığım o konu başlığınaHerseyin ilki guzeldir ben ilkini hatirlamiyorum, not al aman unutmayasin
Biliyorum okudum yorumlarınızı duka tesa sen bilgece ve bir çok kişiye hapishane yolları gözükmüş.bende dayanamıyorum alay konusu olmamalı şimdilik güzellikle yorum yapıyorum bakalım ne zaman dellencez ve munede cozzz.
İvett unuturmuyum halada gıcığım o konu başlığına
evet yoktu okudum çünki.. ama hararet fazlaydı.sanki o yola giriyormuş gibi bir izlenim aldımYaptigimizda kufur hakaret iceren bir yorum yoktu banlanma niyeydi onu anlayamadim:)
evet yoktu okudum çünki.. ama hararet fazlaydı.sanki o yola giriyormuş gibi bir izlenim aldım
Kiz matmazel sen kac yasindasin. Cok merak ediyorum. De hehe yas kac?selam kızlar inanılmaz bir başagrım var
siteye giricem isim yerine kadınlar kulubu sifre yerine geyik yazıyorum bunu bir kaç kez yaptım haliyle hatalı giriş dedi site
denedim olmadı olmadı 3. de dank ettim ben ne yapıyorum diye
allahım ya bunadım ne
ahada bu sinir olmuştumHangi konuydu merak ettim
Evet hemen hemen o konuya yorum yapanlar geneliniz muneden COZZ.Konuyu acan kiside banlanmis miydi?
bak bende merak ettim şimdiKiz matmazel sen kac yasindasin. Cok merak ediyorum. De hehe yas kac?
(15 günlük bebeğimle boşanıyorum) başlıklı konuda yazdığınız yorum üslubunun site kurallarına uygun olmaması sebebiyle siteden bir süreliğine uzaklaştırma cezası aldınız. ahada bu sinir olmuştum
ya canım sinir katsayımı fırlatmıştı hoş bir uslüp yapmadım ama öyle diyosun olmuyo böyle diyosun olmuyo dökülüverdi klavyeden o yazılar..:)) cok guldum yazilanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?