- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.881
Sen de hoşgeldin :)
Hahahhahaha nasil da inandin ama hahaha benim degil kiz bu internetten buldum. Benimki farkli dur fotosunu atayim
Eki Görüntüle 1389630
ahh ben saf benkıız seninki de iyiymiş he gözlerim kamaştı
Bi kere olucak madem iyi olsun dedim hahahahsenin cok daha iyileri olur insallah
Vuhhu.. çok güzel.. güle güle mutlu mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:)Eki Görüntüle 1389630 Hahahhahaha nasil da inandin ama hahaha benim degil kiz bu internetten buldum. Benimki farkli dur fotosunu atayim
Evet ya şükür, kaç gün oldu öyle.. :)Hos buldum Sağol. Mapustan kurtuldum eheheh
Sagol tatlim. En guzelleri sizin de olur insallah. Onemli olan huzur. huzurum olsun da varsin hicbir seyim olmasin. Huzur cok onemli.Vuhhu.. çok güzel.. güle güle mutlu mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:)
Evet ya şükür, kaç gün oldu öyle.. :)
Yüzügün güzelmis. Masallah demedim. Nazar degip kirilabilir eheheEki Görüntüle 1389630 Hahahhahaha nasil da inandin ama hahaha benim degil kiz bu internetten buldum. Benimki farkli dur fotosunu atayim
Yüzügün güzelmis. Masallah demedim. Nazar degip kirilabilir ehehe
Mecbur alcak kafasini kirarim onunehehehheh canin sağolsun diyormusumcanim inşallah senin de tez vakitte en guzei olur. Ayrica öyle tek tasini falan da kendin alma. Sonra erkeklerin bi yerleri kalkiyor. Bi daha da bi sey almiyorlar. Abla sozu dinle
Mecbur alcak kafasini kirarim onunBen öyle her yüzügü takmam. Almadan önce bana haber et benim begendigim yüzügü al demistim ona Evlenme teklifi gelidiginde artik numaradan sasirmis gibi yaparim
Herhald yani. Isimizi saglama aliyozAhahahahah aferin iyi yapmissin. Senden habersiz goder adi dandik bi sey alir sonra da ayyy ben bilmiyorummm boyle seyleri der. Hahahyyt kaçın kurrasiyiz be heheheh
Burdayım Ben. Sen nerdesin?Hoop nerdesiniz
Bende burdayim tek-kasBurdayım Ben. Sen nerdesin?
Bende burdayim tek-kas
Tek kaslim gaytan biyiklimTek kasima laf yok. Ehehehe
Tek kaslim gaytan biyiklim
Iyiyiz seker. Bi ara öyle kötüydü iste.Eee seniinkilye araniz nasil? Ailenle tanisti ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?