Bilgece ile Sohbete ;)))

Yüzügün güzelmis. Masallah demedim. Nazar degip kirilabilir ehehe

ehehehheh canin sağolsun diyormusum canim inşallah senin de tez vakitte en guzei olur. Ayrica öyle tek tasini falan da kendin alma. Sonra erkeklerin bi yerleri kalkiyor. Bi daha da bi sey almiyorlar. Abla sozu dinle

ehehehheh canin sağolsun diyormusum canim inşallah senin de tez vakitte en guzei olur. Ayrica öyle tek tasini falan da kendin alma. Sonra erkeklerin bi yerleri kalkiyor. Bi daha da bi sey almiyorlar. Abla sozu dinle
Mecbur alcak kafasini kirarim onun Ben öyle her yüzügü takmam. Almadan önce bana haber et benim begendigim yüzügü al demistim ona Evlenme teklifi gelidiginde artik numaradan sasirmis gibi yaparim

Mecbur alcak kafasini kirarim onun Ben öyle her yüzügü takmam. Almadan önce bana haber et benim begendigim yüzügü al demistim ona Evlenme teklifi gelidiginde artik numaradan sasirmis gibi yaparim

Ahahahahah aferin iyi yapmissin. Senden habersiz goder adi dandik bi sey alir sonra da ayyy ben bilmiyorummm boyle seyleri der. Hahahyyt kaçın kurrasiyiz be heheheh

Eee seniinkilye araniz nasil? Ailenle tanisti ki?
Iyiyiz seker. Bi ara öyle kötüydü iste.
Yok tanismadilar. Ilk adim kimden gelcek bilmiyorum ki. Bizimkiler bisey demiyo. Onun ailesi bisey demiyo. Bekliyoz yani birinden bi adim gelsin diye. Tuhaf bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…