- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.521
bende seni kendi oğluma almak istersem ne olacak?Vay anasini sac rengin güzelmis ehehe. Ilerde oglum olursa seni alcam. Sakin evlenme
galerindeki hepsini koy bebem. HayddiiGelinlik fotomu da koyayım mı kızlaaaarrrr????????
Beni ogluna almak isteyenler var zaten siraya gecbende seni kendi oğluma almak istersem ne olacak?
ahahahaBeni ogluna almak isteyenler var zaten siraya gec
Bastan evde kaldim ozamanahahahavermeyiz kızımızı kolay kolay önce bize sorsunlar
Neden malesef. Begenmiyorsan eskisini yap canim. Buda güzel ama :))Suanki sac rengim maaalesef bu
Brain maşşalllaaah
Vay anasini sac rengin güzelmis ehehe. Ilerde oglum olursa seni alcam. Sakin evlenme
Cok tesekkur ettim kizlar utandim vallagüzellik ya maşşallah :)
ya mal gibi çıktığım resimler var hep ama gönlünüz olsun diye atıcam kesip biçeyimde biBastan evde kaldim ozamanhadi sen koy simdi fotonu
Var instagrammmya mal gibi çıktığım resimler var hep ama gönlünüz olsun diye atıcam kesip biçeyimde bi
instagramınız olaydı bakıverirdiniz hemen
Asil benim tüm resimlerim igrenc ötesi. Hadi koy bakalimya mal gibi çıktığım resimler var hep ama gönlünüz olsun diye atıcam kesip biçeyimde bi
instagramınız olaydı bakıverirdiniz hemen
Kizil kullandim canim ama saclarimi cok yipratti, yakti falan ben de eski saglikli hâline grlsin gelsin diye dogal renginin gelmesini bekliyorum dogak rengini de koyarim birazdanNeden malesef. Begenmiyorsan eskisini yap canim. Buda güzel ama :))
İstersen takipleşebilirizVar instagrammm
Olurr burdan resmen takiplestigim ilk insan olacaksinİstersen takipleşebiliriz
Vayy bilgece cok guzelsin sen de masallah bu geyigin tum kizlari olarak masallahimiz var bence hissediyorum
Hee anladim. Tmm koy bi de öyle g9rekKizil kullandim canim ama saclarimi cok yipratti, yakti falan ben de eski saglikli hâline grlsin gelsin diye dogal renginin gelmesini bekliyorum dogak rengini de koyarim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?