- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.541
Nerde bu konuda mii, prosun ya gorebiliyon ohOhaaaa bu kadar ziyaretçi de neyin nesi lan????
tamam benimde öyle :) özelden yazarımOlurr burdan resmen takiplestigim ilk insan olacaksin
Hahahahaha fotolari görünce hepsi basimiza üsüstü. Ben resim falan koymuyom. Önce ziyaretciler gitsinAynen aynen maşallah..
Gelinlik fotomu koyamadım. Ama bu kadar ziyaretçi neyin nesi be???
tamam canim koycagim su ziyaretciler bir imha etsin kendileriniHee anladim. Tmm koy bi de öyle g9rek
tamam canim :)tamam benimde öyle :) özelden yazarım
ya ben atıcaktım da çoklu gönderemedim, sen atacaksan bende oraya ekleyeyimAynen ya. Hişt ziyaretçi şahıslar bi çıkın gidin. Kızlar özelden atın foto ya. Ben de gelinlik fotomu özelden atıyorum size..
Aynen ya. Hişt ziyaretçi şahıslar bi çıkın gidin. Kızlar özelden atın foto ya. Ben de gelinlik fotomu özelden atıyorum size..
senden cikti konu ama sen koymadinbana da at ))
uzun durdu biraz benimki canim ama gorduysen guzel tesekkur ettimm :)Vayy burda neler donmus böyle, @Bilgece , senin resmini kacirdim ama eminim ki çok güzelsin
Bu aradabraindamage , profilini gördüm maşallah tu tu diyordum ki degistirmissin
marcello , tamdem onlar da çok guzeldir bence
senden cikti konu ama sen koymadin
Bence fotojeniksin canimcimnapim ben fotojenik değilim : F
Topukluyu giymeyi biliyonnapim ben fotojenik değilim : F
Sana da atcam. Ama siz de atacaksınız.Vayy burda neler donmus böyle, @Bilgece , senin resmini kacirdim ama eminim ki çok güzelsin
Bu aradabraindamage , profilini gördüm maşallah tu tu diyordum ki degistirmissin
marcello , tamdem onlar da çok guzeldir bence
Bence fotojeniksin canimcim
Topukluyu giymeyi biliyon
Tamam hatta ilk sana atiyorum dur bekle geliyorSana da atcam. Ama siz de atacaksınız.
Toplu mesaj acilmiyor mu kiSana da atcam. Ama siz de atacaksınız.
Tobe kız o nasıl söz o nasıl benzetmecanım çok teşekkür ederim ama , ben resmen tsunamiden yeni kurtulmuş fok balığı gibi bi garip çıkıyom töbee: D
Bence güzelsin ben hissediyorum, gonul gozum acikçirkinik diye yopuklu da mı giymeyek hahah : D
Açılıyorsa hepimiz oraya koyalım boyle tek tek nasıl ugrascazToplu mesaj acilmiyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?