- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.481
Çay simitAllah kabul etsin ciğerimin köşesi
Napalım ya takılıyok öyle sen naparsın
Offf ne çok.. Ben çay dışındaki tüm alternatifi tüketirim, çok çaycı değilim.. sen tiryaki olmuşun be yaa...Çay simitacayip çay tiryakisi oldum günde 7 8 bardak çay içiyorum ya
kız sen bana süslü düşündüm, dedin diye bu gün süslendim topuklu bile giydim
beğendim öyle de hahahh
E şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
Dur kız 3 saniyede nasıl gorcez teldeyim benE şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
ooo koy koy koyE şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
Amin cümlemizinAllah kabul etsin ciğerimin köşesi
Hani bakimkız sen bana süslü düşündüm, dedin diye bu gün süslendim topuklu bile giydim
beğendim öyle de hahahh
sen ne koycanBen de koycamm
bizde bi şey koyalım ahahhaAloo hangi birnize yetiselim. Ayni anda koymayin sakin
Vaysa bilgece çok güzelsin maaaşallah, kıyafetin de on nomerooo :) ten rengini çok beğendim :)Bekleyin şimdi yapmaya çalışıyorummmm
vuhhuuu maşşşşaaalllaaah
Vay bilgece. Masallah güzel hatun :)
Vaysa bilgece çok güzelsin maaaşallah, kıyafetin de on nomerooo :) ten rengini çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?