- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.581
Ya kızlar bana çok iyi geldiniz. Bugün o kadar gergindim ki şuan eser kalmadı o gerginlikten
Canım gözlük çok güzel bence ama yüzünde denemeden almaBen de şu gözlüğü almak istiyorum nasıl? Bayılıyorum bu modellere ama eşim tutturmuş bu güzel değil diyor..
Sizce nasıl??
Ben de şu gözlüğü almak istiyorum nasıl? Bayılıyorum bu modellere ama eşim tutturmuş bu güzel değil diyor..
Sizce nasıl??
Ya kızlar bana çok iyi geldiniz. Bugün o kadar gergindim ki şuan eser kalmadı o gerginlikten
ben de gözlük takmak istiyorum
ama göz problemim yok
takamıyorum
o yüzden güneş gözlüğüne yapışık yaşıyorum hahah : D
Ben de seni kıskandımmmmmKizlar acik acik söylüyom hepinizi kiskandim
Ben begendim canımBen de şu gözlüğü almak istiyorum nasıl? Bayılıyorum bu modellere ama eşim tutturmuş bu güzel değil diyor..
Sizce nasıl??
Olsun ben yinede kiskandimAma sen de çok sempatik ve tatliydin ki
Bugün disciye gittim canim bende ileri derecede dişçi fobisi var kanal falan dedi ayin 25 ine randevu verdi tee subatin, okulum basliyo ama dedim, napalim randevular dolu dedi. Zaten kanal dedi ben kaldım öyle o gerginliği atamadim kaldı üstümdeAynen ya bana da çok iyi geldi. Sen niye gergindin ki??
Ben de seni kıskandımmmmm
Kesinlikle bayıldım nerden aldın gözlükleri
Bugün disciye gittim canim bende ileri derecede dişçi fobisi var kanal falan dedi ayin 25 ine randevu verdi tee subatin, okulum basliyo ama dedim, napalim randevular dolu dedi. Zaten kanal dedi ben kaldım öyle o gerginliği atamadim kaldı üstümde
Bence sana yakışırBen de gozlukluyum biliyonmuama kullanmıyor çünkü yakışmıyor
Canım gözlük çok güzel bence ama yüzünde denemeden alma
ya aslında kenarı çok kalın denedin mi nasıl oldu?
Samimi söylüyorum hepimizin ayrı bir güzelliği havası ve sempatikligi var. Maşallah bizeOlsun ben yinede kiskandimvalla hepimiz ayri ayri güzelsiniz masallahiniz var.
Bugün disciye gittim canim bende ileri derecede dişçi fobisi var kanal falan dedi ayin 25 ine randevu verdi tee subatin, okulum basliyo ama dedim, napalim randevular dolu dedi. Zaten kanal dedi ben kaldım öyle o gerginliği atamadim kaldı üstümde
Bence sana yakışır
Kızlar bu tarz bana çok yakıştı. Ama eşim yok güzel olmamış yok daha farklısını al. Benimki bu tarz beğeniyor..
E ben de bu tarz beğenmiyorum. Boğuyor gibi oluyor. Zaten pek güneş gözlüğü takmam
diğerinede bakayım.. bendede var bi tane yuvarlak ama hala alasım var.. ya benim yüzüm küçük o nedenle miniş olmalı2 si de yuvarlak : D
neyse büyük olan son fotoğraftaki izmitte bi butikden almıştım
nette bakayım bulursam atarım
Benim ki klasik ya begenemedim pek gozlugumu canım ya. Hani kalın çerçeveli falan olsa kullanicam da lens istiyorum bakalimBence sana yakışır
Kızlar bu tarz bana çok yakıştı. Ama eşim yok güzel olmamış yok daha farklısını al. Benimki bu tarz beğeniyor..
E ben de bu tarz beğenmiyorum. Boğuyor gibi oluyor. Zaten pek güneş gözlüğü takmam
yakıştıysa o gözlük hoş, al bence
Aynen ya bana da çok iyi geldi. Sen niye gergindin ki??
Ben de seni kıskandımmmmm
uzak mı yakın mı ve kaç numara? Benim gözlüğü de eşim almıştı. ehehehBenim ki klasik ya begenemedim pek gozlugumu canım ya. Hani kalın çerçeveli falan olsa kullanicam da lens istiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?