- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.801
Bir kere cok sempatiksin, muhtemelen beğenen cocuk nasıl uaklasayom diye karar veremiyorya biraz sinirli ve agresif olduğumu kabul ediyorum ama
bu kadar da olmaz ki beni kimse beğenmiyür ühühüüüü
Canım belki daha iyisi olcak nerden biliyorsun sabir
Ya kesin beğenenler vardı ama bence çekiniyorlardır canım.. Çok güzelsin sen maşallah
Bir kere cok sempatiksin, muhtemelen beğenen cocuk nasıl uaklasayom diye karar veremiyor
Inanirim canim. Terk edilmis bina gibi zaten haahahaehehhe ben biraz öyelyim profil resmimi hiç değiştirmedim biliyon mu..
Napcan bize mi ayarlicankızlar benim abim var
Sana da canımiyi gecelerr
uykum kaçtı buraya uğrayayım dedim, nasılsınız napıyosunuz :)Sana da canım
Bence biz ruh ikiziyizcunku ben de ayniyim, erkeklere karsi hic guler yuzum yok
İyiyiz canım çok şükür ya senuykum kaçtı buraya uğrayayım dedim, nasılsınız napıyosunuz :)
Napalim artik kaderimiz buymusevde kalacaz ya kııı : D
ben de iyiyim şükür..İyiyiz canım çok şükür ya senvalla bak bizimde uykular firar
ben de iyiyim şükür..
sohbete baktım azıcık gönül meseleleri geçmiş sanırım
aynı konudan mağdurumkarşıma bi tane mi normal insan çıkmaz beeh
aaa haahah ya benim de erkek arkadaşlarım falan var çevrem iyidir ama dünya ahiret bacıyız her zamanki gibiya normali geç delisi bile çıkmadı
mühendislik fakultesinde okuyorum bir de : D
Iste etrafta hep erkek olunca duvarlar oruyoruz cevremizeaaa haahah ya benim de erkek arkadaşlarım falan var çevrem iyidir ama dünya ahiret bacıyız her zamanki gibi
hayırlısı değilmiş demek
Valla magduruz çok magduruz magduruzben de iyiyim şükür..
sohbete baktım azıcık gönül meseleleri geçmiş sanırım
aynı konudan mağdurumkarşıma bi tane mi normal insan çıkmaz beeh
Merhaba hoş geldin. Bol bol muhabbet ediyoruz işte :))uykum kaçtı buraya uğrayayım dedim, nasılsınız napıyosunuz :)
Valla magduruz çok magduruz magduruz
Valla ben kendimi bir süreliğine dinlenmeye aldım bu işlerden elimi etegimi çektim boyle belki normali buluruz
aynen öyle galibaIste etrafta hep erkek olunca duvarlar oruyoruz cevremizeben de varim sizinle
Aynen canım en doğrusu da bu ben de bu dusuncedeyimben de profil stalklaya stalklaya bi hal oldum elde var sıfır
ya ben de illa olsun istemiyorum acelem de yok zaten, doğru insan çıksın karşıma yeter
canım sen kaç yaşındasın :)Aynen canım en doğrusu da bu ben de bu dusuncedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?