- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.781
nesi var kız hahahahKizim o nasil face öyle. Sen oldugunu bilmesem fake dicem
Yaa bir izdivac programina hollandadan bir erkek bir erkeğe talip olmuştu o geldi ya aklıma50 yaşına kadar evde kalmaya devam edersem yapicim nihahahahh : D
Yas olmus 22 bilgece bir aday olsa fena olmazdi da yas geciyor erkekler de artik erken evleniyor malukKızlar sözde mühendis olacaksınız tek düşündüğünüz evlilik heee
kadının kaıdna talip olduğu da oldu hahahYaa bir izdivac programina hollandadan bir erkek bir erkeğe talip olmuştu o geldi ya aklıma
Hic biseyi yok. Sorun orda ya hahahahahahnesi var kız hahahah
Hayırlısı ne ise o olsun canımYas olmus 22 bilgece bir aday olsa fena olmazdi da yas geciyor erkekler de artik erken evleniyor maluk
Yas olmus 22 bilgece bir aday olsa fena olmazdi da yas geciyor erkekler de artik erken evleniyor maluk
Yok artik onu kacirmisimkadının kaıdna talip olduğu da oldu hahah
Hayırlısı ne ise o olsun canım
evet cok dogru diyorsunuz, zaten suan tek derdim is bulmak ondan sonra artik hersey yoluna girer. Evde dura dura kafaya ne sorunlar geliyorBakın kızlar. Allahtan isteyin gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu. Ben kafamda belirlediğim kişiyi sürekli ama sürekli istedim Allahtan ve çok şükür kriterlerime göre birini bana nasip etti. İstemekten asla çekinmeyin sakın..
Kesinlikle canım. İstemeyi bilip, istemeyi bırakmamak önemli.Bakın kızlar. Allahtan isteyin gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu. Ben kafamda belirlediğim kişiyi sürekli ama sürekli istedim Allahtan ve çok şükür kriterlerime göre birini bana nasip etti. İstemekten asla çekinmeyin sakın..
Kızlar sözde mühendis olacaksınız tek düşündüğünüz evlilik heee
ehehhe ben biraz öyelyim profil resmimi hiç değiştirmedim biliyon mu..Hic biseyi yok. Sorun orda ya hahahahahah
Kesinlikle canım. İstemeyi bilip, istemeyi bırakmamak önemli.
İste bende ikiside yok, nerde sorunlu tip varsa beni buluyor..
bilgece teknik ünide müh. fakultesindeyim ve tık yok
kendimi sorguluyorum lan artık : D
özgüvenim kalmadı, çoook mağdurum : D
Canım iyi insanları iste.
Acaba ağır mı duruyorsun? Kendini mi kapatıyorsun? Belki çekiniyorlardır??
Canım belki daha iyisi olcak nerden biliyorsun sabirbilgece teknik ünide müh. fakultesindeyim ve tık yok
kendimi sorguluyorum lan artık : D
özgüvenim kalmadı, çoook mağdurum : D
Ya kesin beğenenler vardı ama bence çekiniyorlardır canım.. Çok güzelsin sen maşallahya biraz sinirli ve agresif olduğumu kabul ediyorum ama
bu kadar da olmaz ki beni kimse beğenmiyür ühühüüüü
Canim istiyorum ama, vallahi sorunlu insanlar denk geliyor.. Çoğunun amacı belli , sorun bende galiba yaCanım iyi insanları iste.
Acaba ağır mı duruyorsun? Kendini mi kapatıyorsun? Belki çekiniyorlardır??
Bence biz ruh ikiziyizya biraz sinirli ve agresif olduğumu kabul ediyorum ama
bu kadar da olmaz ki beni kimse beğenmiyür ühühüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?