- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.761
Yok görmuyorim şeytan görsün yüzünü onun ama o da burda avcılarda oturuyor.peki normalde göörüyor musun o kişiyi
Ya heralde. Niye evlendim sanıyorsun? Beraber dev akvaryuma gitcez sonra da boşayıcamtövbe tövbe. Şeytan kulağına kurşun. Allahım korusun
ahahahah kız ben evlenirken 52 kiloydum ya. Kına düğün fotolarımda zayıfım. Şimdi 66 68 kiloyu görüyorum maalesef. ma benim hep kalçada maalesef bu kilolar. Boyum da 163 çok uzun değilBu davul gibi ne olmuş halin mi, maşallah sana giss ama boyun iyi senin
Benim kilo 52 53 falan boy da 157, sıkıntı yaff
sen bana yolla beni ekleyemiyolarFacebook linkini bana ozelden yolla istek yollim sana koc
Ok yolluyorumsen bana yolla beni ekleyemiyolar
Evet simdi akil ettim le bunlar kizin düğün fotolariydi diyeahahahah kız ben evlenirken 52 kiloydum ya. Kına düğün fotolarımda zayıfım. Şimdi 66 68 kiloyu görüyorum maalesef. ma benim hep kalçada maalesef bu kilolar. Boyum da 163 çok uzun değil
Evet simdi akil ettim le bunlar kizin düğün fotolariydi diye
Bence boyun iyi gayet, kiloyu da verirsin zaten canim hic zor değil
napti ki kiz sana bu kadar kinlisinn?Yok görmuyorim şeytan görsün yüzünü onun ama o da burda avcılarda oturuyor.
Bende de aday adayi bile yok3 tam 1 robot ben de senden halliceyim.
Ben de de aday adayı dahi yok uzun bir sure de olmasa iyi olur aslında
Dayım da yengeme koşu bandı aldiydi, evde koşuyordu guzel guzelYaakında eve spor aletleri alacağım inşallah. Sporumu evde yapacağım. Çünkü dışarı çıkmaya bile üşeniyorum
Hem ev daha rahat yani
3 tam 1 robot ben de senden halliceyim.
Ben de de aday adayı dahi yok uzun bir sure de olmasa iyi olur aslında
Napmadi ki.. Aslında kin yok içimde affettim onu yaptığı kötülüklere rağmen..napti ki kiz sana bu kadar kinlisinn?
Dayım da yengeme koşu bandı aldiydi, evde koşuyordu guzel guzel
Aslında en iyisi yuruyus bence
Kardeşlik de diyor benim izdivaca çık evde kaldın diyor
Kardeşlik de diyor benim izdivaca çık evde kaldın diyor
Yok canım almiyim annem beni taramalı tüfekle öldürür vallahben gerçekten kaldım ya : D
iyi fikir gibi geliyor gözüme düşün hhahah
Kizim o nasil face öyle. Sen oldugunu bilmesem fake dicemsen bana yolla beni ekleyemiyolar
Yok canım almiyim annem beni taramalı tüfekle öldürür vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?