- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.881
Teheyyyy keşke o grupla kalsak neler neler yaptık hahaKizim sen nerdeydin? Biz dün costuk da costuk anacigim. Hatta whatsapp grubu bile kurduk heeyyy heyy
Teheyyyy keşke o grupla kalsak neler neler yaptık haha
Halıları yıkamaya mı verdin yoksa yeni mi aldınAynen ya harbiden neler neler yaptik) Off haliciyi bekliyorum gelsin de kuaföre gidicem. Bi gelmedi adam da..
Yoksam saçlarını mı boyatcanAynen ya harbiden neler neler yaptik) Off haliciyi bekliyorum gelsin de kuaföre gidicem. Bi gelmedi adam da..
Eheheh gez toz o zaman o da mı yoh
Ya battaniyelerimle 1 tane halimi yikamaya verdim cicim. Onu bekliyorum. Baya da gec oldu gelmedi adam beHalıları yıkamaya mı verdin yoksa yeni mi aldın
Yoksam saçlarını mı boyatcan
Eheheh heyecan yaptıydım bendeYa battaniyelerimle 1 tane halimi yikamaya verdim cicim. Onu bekliyorum. Baya da gec oldu gelmedi adam be
Hayir canim ya
O da yoh gardas napak 0 ı tukettikEheheh gez toz o zaman o da mı yoh
iyi akşamlar kızlar beni de aranıza kabul edermisiniz?
Yarışmaya nerden katiliyosunuz efemiyi akşamlar kızlar beni de aranıza kabul edermisiniz?
Iyi aksamlar hos geldin. Buyur tanıt kendini
Henuz çocuk yok galiba. Yarismada başarılar efemteşekkür ederim yarışmaya istanbuldan katılıyorum 6 aylık evli ev hanımlığı yapan 29 yaşında biriyim umarım iyi tanıtabilmişimdir kendimi :)
Henuz çocuk yok galiba. Yarismada başarılar efem
teşekkür ederim yarışmaya istanbuldan katılıyorum 6 aylık evli ev hanımlığı yapan 29 yaşında biriyim umarım iyi tanıtabilmişimdir kendimi :)
malesef mus muslu bir bayanım çocuk düşünemiyorum teşekkür ederim efendim :)
Bebisim bugun geldi sonra tekrar gittiArkadaslarhayatiyasa bayadir yok ortalarda. Bisey mi oldu ki. Merak ettim
marcello arkadasim biz baska ortamlara akmaya basladik ya sen eksiksin be kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?