- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.921
O da yoh gardas napak 0 ı tukettik
Arkadaslar @hayatiyasa bayadir yok ortalarda. Bisey mi oldu ki. Merak ettim
marcello arkadasim biz baska ortamlara akmaya basladik ya sen eksiksin be kardesim
yaaa tahmin ettim zaten takıldığınızıda neler yapıyosunuz yaaaaa... banane bende istiyooom.. ühüüü hühüüü
evet onlarıda takip ediyorum o topiklerin sayesinde çok ilerleme kaydettim
bööööööööööö
kısss ehehehe napıyorsun korkutma insanları
Ama vajinusmusu yenmeden hamile kalmayin olur mu? Biraz birbirinizi taniyib. Insallah yenersinuz..
Allah canini almasin.bu je lan?
kaçcaklar topikten bilgece kızmasın sonrainsanları kokrkutmayı çook severim nihahhaha : D
Bana rapor edin, özet neyin geçin barimBenim martta olcak telefonum
kısss ehehehe napıyorsun korkutma insanları
Ama vajinusmusu yenmeden hamile kalmayin olur mu? Biraz birbirinizi taniyib. Insallah yenersinuz..
Allah canini almasin.bu je lan?
Canim bi sey yapmiyoruz ya. Burda konustugumuz gibi konusmuyoruz ko daha ozel konusuyoruz eheheehhehe
Cathyyycimmm sen de takil vize hayatini yasa bebegimmm
kaçcaklar topikten bilgece kızmasın sonra
inşallah çok teşekkür ederim bizde öyle düşünüyoruz çocuk sahibi olmak şuanda çok geri planda bizim için ama rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder anne olmayı
whatsapp grubumuza gelsene bebisim ozelden yaz istersen he?ooo tamam
oluuuurAmin amin insallah arkadadim.
whatsapp grubumuza gelsene bebisim ozelden yaz istersen he?
ehehehe sorunda o ya tabisi özel olmasııııCanim bi sey yapmiyoruz ya. Burda konustugumuz gibi konusmuyoruz ko daha ozel konusuyoruz eheheehhehe
Cathyyycimmm sen de takil vize hayatini yasa bebegimmm
ehehehe sorunda o ya tabisi özel olmasıııı
ah ulan ahhhh.. telefoooooooooooooooon
Eheheh baya bi zaman var ama artık napalım..Uzulme tatlim senin de olunca insallah gelirsin
yaaa tahmin ettim zaten takıldığınızıda neler yapıyosunuz yaaaaa... banane bende istiyooom.. ühüüü hühüüü
pof ama ya olmadı bu böyleee
Cok özel seyler konusuyoz marcello hahahahaa. Marta kadar yokmusun yani pöf ama cidden.Bana rapor edin, özet neyin geçin barimBenim martta olcak telefonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?