- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.901
Muslu muslu ne anlamadım efemmalesef mus muslu bir bayanım çocuk düşünemiyorum teşekkür ederim efendim :)
He yabsorma amaArkadaslar @hayatiyasa bayadir yok ortalarda. Bisey mi oldu ki. Merak ettim
marcello arkadasim biz baska ortamlara akmaya basladik ya sen eksiksin be kardesim
Hadi ya. Ee nasilmis hersey yolundamiymisBebisim bugun geldi sonra tekrar gitti
Cozulmicek birşey değil ki gunumuzde kanserin bile tedavisi mevcutken bu ne umutsuzluk efendimmalesef
malesef vajinismus oluyor
off neler diyoruz ama onun hakkinda
malesef
malesef vajinismus oluyor
Hadi ya. Ee nasilmis hersey yolundamiymis
Baya uzun durmus hahahaOyle mi? Uzulmeyin elbet duzelirsiniz inşallah. Esiniz anlayisli mi peki?
Kiz bi merhaba dedi gitti
Oyle mi? Uzulmeyin elbet duzelirsiniz inşallah. Esiniz anlayisli mi peki?
Kiz bi merhaba dedi gitti
teşekkür ederim yok çok üzülmüyorum şu aralar eşim çok şükür anlayışlı hatta benden daha rahat bu konuda :)
Sorma sorma duymasın sakinoff neler diyoruz ama onun hakkinda
Oh iyi o zaman. Esin rahat olmasi cok onemlidir.
O zaman sıkıntı yok efendim, rahat olun hayırlısı olsun hakkinizda :)teşekkür ederim yok çok üzülmüyorum şu aralar eşim çok şükür anlayışlı hatta benden daha rahat bu konuda :)
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah tedavi olumlu yanıt verir hayırlı bir şekilde bebiş sahibi olursun :)iyi akşamlar kızlar beni de aranıza kabul edermisiniz?
O zaman sıkıntı yok efendim, rahat olun hayırlısı olsun hakkinizda :)
evet çok şükür rahatız bu aralar sıkıntımız yok :)
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah tedavi olumlu yanıt verir hayırlı bir şekilde bebiş sahibi olursun :)
Hakkinizda hayirlisi olsun. vajinismus topikleri var forumda. Orada atlatanlar nasil atlattiklarini falan yaziyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?