- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.181
Evet canim kalabalik aile guzel oluyo ben memnunum halimden ama hic gurultumuz bitmez cocuklar kavga etmekten hic bikmiyolar bide benim misafirim cok olur gel gor curcunayi evde durulmaz yeminleAyy ne güzel kalabalık olmak iyidir Allah bağışlasın biz de 4 kardeşiz Allaha şükürler olsun
Evet canım kahve çekirdeği kurabiyem..hayırlı olsun oğlum şefliğin kurabiyeden mi kaç gündür takip edemiyorum siteyi
Teşekkür ederim canım kazanmışım he vallaa..yuppide yuppiGünaydın canımm :)
Günaydınlarr :)
Ay ne hoş dilekler bunlarrrdana da iyi mutlu haftalarre :)
Canım tebrik ederim şefliğini iyi haftalar günaydınlar :)
Bizim de gurultumuz eksik olmaz ama sessizlikten iyidir sürekli konuşmak atışmak ben seviyorum ne güzeldir ki derdini anlatacağın seni karşılıksız net bir şekilde dinleyen kardeşlerin olması. Hayata daha pozitif bakıyorsun kendini yalnız hissetme gibi bir durumun yok :)Evet canim kalabalik aile guzel oluyo ben memnunum halimden ama hic gurultumuz bitmez cocuklar kavga etmekten hic bikmiyolar bide benim misafirim cok olur gel gor curcunayi evde durulmaz yeminlebazen daglara dogru yardirasim gelir
Evet ben de senin kurabiyendi sanırım kahve çekirdeği olan ilk gozume çarpıp beğendiğim oydu ama eline sağlık goruntusu harikaydı tadı da öyledir :)Teşekkür ederim canım kazanmışım he vallaa..yuppide yuppi
Teşekkür ederim evet tadıda güzel mükemmel ikili kahve ve kakao yanlız tatlı sevenler yarım su bardağı kadar daha pudra şekeri koyabilirler..Bizim de gurultumuz eksik olmaz ama sessizlikten iyidir sürekli konuşmak atışmak ben seviyorum ne güzeldir ki derdini anlatacağın seni karşılıksız net bir şekilde dinleyen kardeşlerin olması. Hayata daha pozitif bakıyorsun kendini yalnız hissetme gibi bir durumun yok :)
Evet ben de senin kurabiyendi sanırım kahve çekirdeği olan ilk gozume çarpıp beğendiğim oydu ama eline sağlık goruntusu harikaydı tadı da öyledir :)
Benimde kiz kardesimin yeri cok farklidir bende, anam babam sirdasim anlatamam ya, iyiki var cok sukur Rabbim 'eBizim de gurultumuz eksik olmaz ama sessizlikten iyidir sürekli konuşmak atışmak ben seviyorum ne güzeldir ki derdini anlatacağın seni karşılıksız net bir şekilde dinleyen kardeşlerin olması. Hayata daha pozitif bakıyorsun kendini yalnız hissetme gibi bir durumun yok :)
Evet ben de senin kurabiyendi sanırım kahve çekirdeği olan ilk gozume çarpıp beğendiğim oydu ama eline sağlık goruntusu harikaydı tadı da öyledir :)
Teşekkür ederimm..güzel bir yarışmaydı..Tebrikler canim
İste isin ucunda rezil olmak da varGünaydın bu arada :)
İyiyim canım, öyle foruma bakıyorum ne var ne yok diyeİste isin ucunda rezil olmak da var
Nasılsın canım, millet napiyonuz bu arada
Tebrik ederim :))Teşekkür ederimm..güzel bir yarışmaydı..
Forumda olmasa olecez sıkıntıdanİyiyim canım, öyle foruma bakıyorum ne var ne yok diye
sen napıyosun :)
Aynen aynenForumda olmasa olecez sıkıntıdan
Ben de ayni, aksama amcamlara gitme planımız var hadi hayırlısı
Aslında bursum bi yaşta rahat edicem kendimi alışverişe vercem de yatmadı gittiAynen aynen
Git canım evde otur otur nereye kadar
Ahaa alışveriş yapmayı seviyo musun? Sıkıntı yok öyleyseAslında bursum bi yaşta rahat edicem kendimi alışverişe vercem de yatmadı gitti
Ne diyorsun bayilirimmAhaa alışveriş yapmayı seviyo musun? Sıkıntı yok öyleyse
Ben sevmiyorum çünküm, kabine gir, dene, bilmem ne.. ohooo
Auwww iyiymişNe diyorsun bayilirimm
Trilyonlarim olsaydı hepsini giysilere ayirirdim eminim
Seni benim liseden bir arkadaşım vardı ona benzettim, o da zaruret olduğu zamanlar gidiyordu alışverişe babasıyla giderdi bor deAuwww iyiymiş
Ben sadece ihtiyacım olduğunda giderim alışverişe, giysi bile olsa
Hhahah ben de alışverişe yalnız gitmem, annemle falan ya da arkadaşlarımla giderimSeni benim liseden bir arkadaşım vardı ona benzettim, o da zaruret olduğu zamanlar gidiyordu alışverişe babasıyla giderdi bor de
Ben de tek giderim hep, yanımda gevezelik edip konsantrasyonumu bozmasinlar diyee hahahHhahah ben de alışverişe yalnız gitmem, annemle falan ya da arkadaşlarımla giderim
Tek başına gidince daha sıkıcı bi hal alıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?