- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.201
Ahaha ama böyle alsam mı almasam mı diye ikilemde kalınca yardımcı oluyolar yaBen de tek giderim hep, yanımda gevezelik edip konsantrasyonumu bozmasinlar diyee hahah
Hatta o gün kendime birkaç parca bisey alicam diye planliyorum, sonra plan bozuluyor arkadaşlarla falan bir yerlere gidiyoruz e biriyle alışveriş yapamadigimdan alisverisi erteliyorum bendeAhaha ama böyle alsam mı almasam mı diye ikilemde kalınca yardımcı oluyolar ya
Hahahah boşver alışverişi her zaman yaparsınHatta o gün kendime birkaç parca bisey alicam diye planliyorum, sonra plan bozuluyor arkadaşlarla falan bir yerlere gidiyoruz e biriyle alışveriş yapamadigimdan alisverisi erteliyorum bende
Aynen öyle cinimmHahahah boşver alışverişi her zaman yaparsın
Gez dolaş arkadaşlarınla
Madoooo gitmeForumda olmasa olecez sıkıntıdan
Ben de ayni, aksama amcamlara gitme planımız var hadi hayırlısı
Ayni benBen de tek giderim hep, yanımda gevezelik edip konsantrasyonumu bozmasinlar diyee hahah
Haha biraz daha evde kalırsam çürümeye baslicam cinim, hem bizim için lahmacun bile ismarlamislar, bunu kaçırır miyimAyni ben
Kayip napcam koca kadin hem boylesi daha guzel oluyo kenfime ait zamanim var inanamiyorumHaha biraz daha evde kalırsam çürümeye baslicam cinim, hem bizim için lahmacun bile ismarlamislar, bunu kaçırır miyim
Senin yerinde olsam kaymaya ben de giderdim, yoksam sevmiyon mu He
Bu alışveriş konusunu hic hatirlatmayin kızlar, zaten bursum yatmadi alışveriş yapamiyom krize girdim yaa
Iyidir beybisi seni sormali nasil gidiyo isler guclerHeyooo napiyosunuz beybilerr
Kendime verdigim tatil son bulmakla birlikte yogun bir is temposunun tam ortasindayim beyin seyisi geciriyorumIyidir beybisi seni sormali nasil gidiyo isler gucler
Tabi ben full tatilde olduğum için bunaldim artikKayip napcam koca kadin hem boylesi daha guzel oluyo kenfime ait zamanim var inanamiyorum
Yatiyorum paso haciii
Iyiyim nolsun cocuklar yok yatiyorum ohhh diyodum arkadasimin cani sikkin onla muhabbet ediyim dedim bdv deKendime verdigim tatil son bulmakla birlikte yogun bir is temposunun tam ortasindayim beyin seyisi geciriyorum
Sende ne var ne yok napiyosun
Nerde bu devlet nerde bu millet?????
Cok saygideger misafirlerimi az önce ugurladim. Keske gitmeselerdi valla ben hayatimda böyle huzur dolu insanlar gormemistimmmm..
amma nispet yaptın beee : D
Ohh ohh suyundan da ohh ohhh
ehehehehehe. Ayyy ben artik foruma pek ugramiyorum ya ve bir sürü şey kaciriyorum.ilginc bi seyler olunca muhakkak haber verin linkle beraber.
Nerde bu devlet nerde bu millet?????
Cok saygideger misafirlerimi az önce ugurladim. Keske gitmeselerdi valla ben hayatimda böyle huzur dolu insanlar gormemistimmmm..
Kim geldi ki merak ettimm
Esimin bir akrabasi canim. Cok kiymstli bir hoca.
Ya sen nerelerdesin kuzum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?