- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.161
Melabaaa sen şu meşhuuur leosun hatırlamam mıiyi geceler fıstığım
al o zamanabya bana teyefon alll
ooo kim gelmiş,, beni hatırladınız mı bayaaan?
Ah nasıl mesuud oldum unutulmadığımaMelabaaa sen şu meşhuuur leosun hatırlamam mısana bir telefon gerek kardeeeşşş
Allah razi olsun leoValla gönlünden ne koparsa.. Hediye diye yüklenmeyelim
Alalım yaaaa böyle olmuyor hangi model söyle hemen kargoya attırayım yarınAh nasıl mesuud oldum unutulmadığıma
yav hepiniz toplaşıp alıverin bi tlefon
Tablet bozuldu yine ozur dilerim kuzularimSeni kv olarak isteriz de kimsenin beni gelin olarak isticegini sanmam heheh
3 tane cocugum var aslinda su an 4 oluyo pratikteKac tane beben var gi senin. Ikiz mi? cok mu kücükler hehe sorulara bak yea
Ayy ne güzel kalabalık olmak iyidir Allah bağışlasın biz de 4 kardeşiz Allaha şükürler olsun3 tane cocugum var aslinda su an 4 oluyo pratikte
Allah razi olsun leo
Kiz bdv deki konuyu okudun mu. aldatma falan haha
Valla ısırılmış elma fena olmaz haniAlalım yaaaa böyle olmuyor hangi model söyle hemen kargoya attırayım yarın
En son çıkanındanyok ya görmedim :/
Sendende razı olsun
Valla ısırılmış elma fena olmaz hani
Bilgece iyi haftalar canım herkezin haftası hayırlı geçsinnn..
Günaydın canımm :)Günaydınn
Günaydınlarr :)günaydın kızlar
Ay ne hoş dilekler bunlarrrKizlarrr iyi haftalar fıstıklı ballı bademli kurabiyeler
Canım tebrik ederim şefliğini iyi haftalar günaydınlar :)Bilgece iyi haftalar canım herkezin haftası hayırlı geçsinnn..
Günaydın madonnaacığımHerkesciklere günaydın
Bayram sabahı gibi selamlasiyoruz hadi hayırlısı günaydın cinimcimGünaydın madonnaacığım
Aynen öyle yarışmacılar var ki bi tanesi İstiklal Marşı'nın son kıtasının kaç dizeden oluştuğu sorusunu seyirciye sordu. Bi de utanmadan 5 olduğunu biliyodum ama acaba tüm kıtalar 5ti de sonuncusu 6 mıydı diye karıştırdım dedi..İnşallah tez zamanda Allah şifa verir ya
Evet o adama hayranım ben zaten. Çok etkileyici bir ses tonu var
Rezil de olabilirim göze alamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?