Bilgece ile Sohbete ;)))

Vallahi bin kat el daha iyi canim özellikle ailene yaranamazsin..
Çıbanın başı şüphesiz hep sen olursun enazından şimdi kafası rahat olur..
Böyle tatsiz seyler olmasa keske ama ders cikarmak lazim bunlardan..
Ya yok usta gelmedi bilmem isi cikti fln sinir krizi geciriyorum benimde en ufak bisey aksayinca planladigim gibi olmayinca deliriyorum ates fiskiriyo gozumden nirelere gidem disari attim kendimi iste

Aynen canım ben de öyle oluyorum. İlla saatinde vaktinde olacak. Yoksa çok sinir olurum..
Dedğin gibi aileye yaranamıyorsun maalesef..

Aynen canım ben de öyle oluyorum. İlla saatinde vaktinde olacak. Yoksa çok sinir olurum..
Dedğin gibi aileye yaranamıyorsun maalesef..
Bisikletle dolanmaya ciktik o sinirle düstüm bide 2 dizimde sarili pansumanli icimden kufrettim cok hanfendiyim ya

Oyyy kötü olmuş, geçmiş olsun ya. Peki ne zaman bitecek işler? O kadar ne yaptırıyordunuz??
Mutfak daha baslayamadi bile digerleri bitti gibi ufak tefek seyler var dekorasyonla ilgili,taş duvar dösenicek bi duvara boyalar yenilenecek gözüme batmaya devam ederse parkelerin rengi ve pimapenler ama onlari takmamaya calisiyorum
Ya bi yerden baslayinca gerisi geliyo iste bide bu evi satiliga cikardim yani alanda yok ki

Kız satılığa çıkardığın evi mi bu kadar süslüyorsun??? İstanbulda mıydın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…