- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.401
Yok canım anlatmadım.. Kardeşleriyle iş konusunda sorunu vardı. Bizim restaurant varya ama ortaklı. Eşim 1 aylık onu tadilata sokmuştu. Yaptı hem de çok lüks yaptı. Kardeşleri hiiiç ilgilenmedi. Onu da devre dışı bıraktılar. Bu yuzden çok psikolojisi bozulmuştu. Bizim bi tane daha var lokanta tarzında. Eşim oraya gitti. Şimdi orayı yapacak edecek. Tek başına çalışıyor. Keyfi yerine geldi çok şükür.
Kardeşleri nerde kötü bir şey olmuşsa eşime suç atıyorlar, nerde iyi bir şey varsa da kendileri yapmış oluyor. Eşim de en son bağırdı kükredi. Telefonunu falan paramparça etti. Gitti kavgaya. Çok sinirlidir benimki. Neyse çok şükür tek başına çalışıyor.. Şimdi orayı yapacak, inşallah bi daha eşimin başına üüşmezler. Kötüyken bir çivi çakmazlar, iyi güzel yapıldı mı da sahiplenirler.. Sinir oluyorum ben de...
Yatağın güzel olmuşsa iyi ama diğer şeyler ne oldu ki??
Aynen canım ben de öyle oluyorum. İlla saatinde vaktinde olacak. Yoksa çok sinir olurum..Vallahi bin kat el daha iyi canim özellikle ailene yaranamazsin..
Çıbanın başı şüphesiz hep sen olursun enazından şimdi kafası rahat olur..
Böyle tatsiz seyler olmasa keske ama ders cikarmak lazim bunlardan..
Ya yok usta gelmedi bilmem isi cikti fln sinir krizi geciriyorum benimde en ufak bisey aksayinca planladigim gibi olmayinca deliriyorum ates fiskiriyo gozumden nirelere gidem disari attim kendimi iste
Bisikletle dolanmaya ciktik o sinirle düstüm bide 2 dizimde sarili pansumanli icimden kufrettim cok hanfendiyim yaAynen canım ben de öyle oluyorum. İlla saatinde vaktinde olacak. Yoksa çok sinir olurum..
Dedğin gibi aileye yaranamıyorsun maalesef..
Bisikletle dolanmaya ciktik o sinirle düstüm bide 2 dizimde sarili pansumanli icimden kufrettim cok hanfendiyim ya
Mutfak daha baslayamadi bile digerleri bitti gibi ufak tefek seyler var dekorasyonla ilgili,taş duvar dösenicek bi duvara boyalar yenilenecek gözüme batmaya devam ederse parkelerin rengi ve pimapenler ama onlari takmamaya calisiyorumOyyy kötü olmuş, geçmiş olsun ya. Peki ne zaman bitecek işler? O kadar ne yaptırıyordunuz??
Mutfak daha baslayamadi bile digerleri bitti gibi ufak tefek seyler var dekorasyonla ilgili,taş duvar dösenicek bi duvara boyalar yenilenecek gözüme batmaya devam ederse parkelerin rengi ve pimapenler ama onlari takmamaya calisiyorum
Ya bi yerden baslayinca gerisi geliyo iste bide bu evi satiliga cikardim yani alanda yok ki
Istanbulda degil bu antalyadaki napiyim satilmiyo gozume batiyo sıkılıyorum boguluyorum evdeKız satılığa çıkardığın evi mi bu kadar süslüyorsun??? İstanbulda mıydın??
Istanbulda degil bu antalyadaki napiyim satilmiyo gozume batiyo sıkılıyorum boguluyorum evde
Hayirlisi olsun vallahi is isten gecti artik
Amin cnm aminHer şeyin hayırlısı canım. İnşallah bulunur alan birisi..
Bu topik ölmüş yaaaa neden acep
Hahahaha kendine laf etme zatenTopiğimi öldürdünüz hainler. Hep siizn yüzünüzden öldü
Hahahaha kendine laf etme zaten
Halay başı sensin kızım daha napcanBen ne yaptım? Ben garip, ben öksüz
Bilgece bi denk gelemedik
Nerelerde geziyon
Tatilmi yapiyon gene kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?