Bilgece ile Sohbete ;)))

17 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.
Evlenme teklifi etti aileme anlattım ailem başta istemiyodu çok zor dönemler geçirdim ikna ettim bi şekilde.
Geldiler tanıştılar herşey olumluydu.
Bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı beni çok rahatsız ediyodu. Yengemle karı koca sanıyolar yengem şunu yaptı bunu yaptı vs.
Benim yanımdayken bana, yengemin kız kardeşleri dolabın kapağını çarptı ayağıma çelme taktı yengemin kız kardeşine sevgilinle aran nasıl falan dedim diye anlattı bana.
Ben kızdım sinirlendim o gün kötü ayrıldık.
Sonra ilgisizliği başladı ayrılmak istedim burnu sürtsün belki benim kuruntularımdır ayrılık lafını duyunca kendine çeki düze verir düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim karşı çıkmadı. Ailemle sorunlarım vardı çekemem senin bu şeylerini en ufak şeyde ayrılalım diyosun diye bahane üretti.
3 5 gün sonra pişman oldum yazdım istemedi.
Aradan bi kaç gün daha geçti öğrendim ki yengesinin kız kardeşi ile birlikteymiş

nasıl iş bu yaa

Ne diyo niye ayrıldınız ne kdar süre sonra dönmek istedi. Çok soru sordum

5 sene çıktık sevgiliydik anası o kötü kalpli anası(şair burda aslında küfretmek istiyor) yüzünden ayrıldık. ben o hırsla biriyle nişan yaptım o da olmadı hadi tahmin et niye onunda anası yüzünden

1.5 sene sonra dönmek istedi..

Sen bilirsin tabi ama dönme bence canım eğer dönmeye niyetin varsa da iyice bi süründür öyle barış eğer kötü bi şekilde ayrılmadıysanız mesela bak ben asla affetmem ağzıyla kuş değil kertenkele tutsa getirse yine istemem gebersin pislik

kız yok ne barışması de get..

bi ara aslında barışır gibi olduk eccük ucundan ama baktım adam hala annem babam diyor dedim sana da o güzel anne babana da

kız yok ne barışması de get..

bi ara aslında barışır gibi olduk eccük ucundan ama baktım adam hala annem babam diyor dedim sana da o güzel anne babana da
Aman bırak annesi ona mübarek olsun ne halleri varsa görsünler insanın yedisinde neyse yetmişinde de odur değişmez Allah onunla evlenecek kıza sabır versin deliyle uğraşmak zor

Aman bırak annesi ona mübarek olsun ne halleri varsa görsünler insanın yedisinde neyse yetmişinde de odur değişmez Allah onunla evlenecek kıza sabır versin deliyle uğraşmak zor

aslında bak övünmek istemiyorum ama onun ailesinin aradığı kız sessiz sakin köy işini yapacak hiç oturmayacak bir kız aradılar çünkü onlara öyle lazımdı...

bende üniversite mezunuyum daha da yükselmek istiyorum ve ben lüksü seviyorum.. tabiki bugünüme de şükür ama öyle gördüm öyle yetiştim..

ve ben çok dilbaz bir insanım yaşı kaç yaş büyük olursa olsun asla haksızlığa tahammül edemem ve cevap veririm bunu bildiklei için beni uzaklaştırmaya çalıştılar ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…