- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.441
Beni birazcıkta ittiriverdiler aslında
Dur konumu bulim hemen kopyalayimseni iten kim nasıl oldu nasıl döndün kıyıdan anlat çabuk
Benim de 24Hoşbuldum. İyiyim çok şükür yaşım 20
ne 1.5 sene mi
anam ben ne yaparım o kadar sene
Benim de 24
ahahahaha kız sabrın sonu selamet. Belki daha erken olur belli olmaz
Memnun oldum bilgeceBenim de 24
ahahahaha kız sabrın sonu selamet. Belki daha erken olur belli olmaz
17 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.
Evlenme teklifi etti aileme anlattım ailem başta istemiyodu çok zor dönemler geçirdim ikna ettim bi şekilde.
Geldiler tanıştılar herşey olumluydu.
Bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı beni çok rahatsız ediyodu. Yengemle karı koca sanıyolar yengem şunu yaptı bunu yaptı vs.
Benim yanımdayken bana, yengemin kız kardeşleri dolabın kapağını çarptı ayağıma çelme taktı yengemin kız kardeşine sevgilinle aran nasıl falan dedim diye anlattı bana.
Ben kızdım sinirlendim o gün kötü ayrıldık.
Sonra ilgisizliği başladı ayrılmak istedim burnu sürtsün belki benim kuruntularımdır ayrılık lafını duyunca kendine çeki düze verir düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim karşı çıkmadı. Ailemle sorunlarım vardı çekemem senin bu şeylerini en ufak şeyde ayrılalım diyosun diye bahane üretti.
3 5 gün sonra pişman oldum yazdım istemedi.
Aradan bi kaç gün daha geçti öğrendim ki yengesinin kız kardeşi ile birlikteymiş
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş güven olmuyo cidden kimseyenasıl iş bu yaa
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş güven olmuyo cidden kimseye
anacım canım sıkılıyor o kadar sms hakkı yapıyorum boşa gidiyor meret
Memnun oldum bilgece
Ne diyo niye ayrıldınız ne kdar süre sonra dönmek istedi. Çok soru sordumkız benim de ex yazıyor süerkli sorma adam çıkarken bu kadar yazmıyordu yahu
Ne diyo niye ayrıldınız ne kdar süre sonra dönmek istedi. Çok soru sordum
Amaaaan boşver ya. Belki evleneceğin kişi sms sevmiyordur. Benimki öyleydi. Hep arardı. YApma boşu boşuna
Ben de memnun oldum
Sen bilirsin tabi ama dönme bence canım eğer dönmeye niyetin varsa da iyice bi süründür öyle barış eğer kötü bi şekilde ayrılmadıysanız mesela bak ben asla affetmem ağzıyla kuş değil kertenkele tutsa getirse yine istemem gebersin pislik5 sene çıktık sevgiliydik anası o kötü kalpli anası(şair burda aslında küfretmek istiyor) yüzünden ayrıldık. ben o hırsla biriyle nişan yaptım o da olmadı hadi tahmin et niye onunda anası yüzünden
1.5 sene sonra dönmek istedi..
500 dk var her yöne arasın o da olur
ben kolay kolay adam da bulamam gerçi
Sen bilirsin tabi ama dönme bence canım eğer dönmeye niyetin varsa da iyice bi süründür öyle barış eğer kötü bi şekilde ayrılmadıysanız mesela bak ben asla affetmem ağzıyla kuş değil kertenkele tutsa getirse yine istemem gebersin pislik
Her şeyin hayırlısı ya. Düzgün adam pek kalmamış zaten
Aman bırak annesi ona mübarek olsun ne halleri varsa görsünler insanın yedisinde neyse yetmişinde de odur değişmez Allah onunla evlenecek kıza sabır versin deliyle uğraşmak zorkız yok ne barışması de get..
bi ara aslında barışır gibi olduk eccük ucundan ama baktım adam hala annem babam diyor dedim sana da o güzel anne babana da
ondan değil yahu boyum çok uzun
Aman bırak annesi ona mübarek olsun ne halleri varsa görsünler insanın yedisinde neyse yetmişinde de odur değişmez Allah onunla evlenecek kıza sabır versin deliyle uğraşmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?