- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.501
Eheheheh.. Ayy bende seni öpüceeem
İyiydi ya.. Tüm torunlar beraberdik :) Güzel geçti..
Hoşbuldum canımmmm
Napıyorsuuunnn tatilde neler yaptın anlat bakalım :)Eheheheh.. Ayy bende seni öpüceeem
İyiydi ya.. Tüm torunlar beraberdik :) Güzel geçti..
Hoşbuldum canımmmm
:)))) Özlemişim sizi :)Ohh ne güzel iyi iyi canım..
Valla napayım.. Gezdim, biraz alışveriş, bebe sevdim falan takıldım öyle extradanda sizleri özledim.. sen naptın bakayımNapıyorsuuunnn tatilde neler yaptın anlat bakalım :)
Biz de seni özledik leocannn:)))) Özlemişim sizi :)
Valla napayım.. Gezdim, biraz alışveriş, bebe sevdim falan takıldım öyle extradanda sizleri özledim.. sen naptın bakayım
Ben de aynı evde kös kös oturmaktan hallice. Genelde sohbet muhabbet, mart ayını bekliyoz bu arada:)))) Özlemişim sizi :)
Valla napayım.. Gezdim, biraz alışveriş, bebe sevdim falan takıldım öyle extradanda sizleri özledim.. sen naptın bakayım
Ben de aynı evde kös kös oturmaktan hallice. Genelde sohbet muhabbet, mart ayını bekliyoz bu arada
HahahahaNiye çiftleşme ayı olduğu için mi???
Eheheh leocum ya tam gelecek ayı bulmuşsunÇok mübarek bir aydır..
Hahahahakedi mi kız o aşkolsun
Martta whatsapp a dönüş yapacak dediler
Yeminlen sıkıldım bu hayattan bilgece yaaaaaaEhehehehehehhe
Ne sıkılıyorsun şükret. Şurdaki konuları okumuyor musun? Allaha şükür ne güzel hayatımız ne güzel ailemiz yuvamız var. Sağlıklıyız. Daha ne istiyorsun deliiiiYeminlen sıkıldım bu hayattan bilgece yaaaaaa
Okuyorum okuyorum okumam mııı. Şükrediyorum ama bazen bir boşluğa düşüyorum napıyorum lan ben bu hayatta diyorumNe sıkılıyorsun şükret. Şurdaki konuları okumuyor musun? Allaha şükür ne güzel hayatımız ne güzel ailemiz yuvamız var. Sağlıklıyız. Daha ne istiyorsun deliiii
Günaydınlarr bilgece bi yaptığım yemeğime girde bi yorum yap bişi yap..Güzel olmuş de ellerine sağlık dee. bilgeceeee..
gördüğüm kadarıyla beni unuttunuz dimi
Biz de seni özledik leocannn
Ben de aynı evde kös kös oturmaktan hallice. Genelde sohbet muhabbet, mart ayını bekliyoz bu arada
Bir kediler bir de ben heyecanla bekliyoruz Mart ayını zatenNiye çiftleşme ayı olduğu için mi???
Eheheh leocum ya tam gelecek ayı bulmuşsunÇok mübarek bir aydır..
Canım yapıcam söz ama o aşçı kadını her mesajdan sonra sen mi koyuyorsun??
Ahh matmazel nerelerdesin? Nasıl unuturuz seni aşk olsun. Sen artık girmiyorsun...
Bir kediler bir de ben heyecanla bekliyoruz Mart ayını zaten
Ahhh sözlüm kusura bakma ya, affet..tamam tama sen bana selam bile verme artık
canım bilgecem memleketteydim döndüm izmire misafiler geldi gitti derken baya yoğundum onun için girmedim.
artık kk girebilirim vakir buldukça sizler nasılsınız iyimisiniz.
A
Ahhh sözlüm kusura bakma ya, affet..
en güzel selamlar senin olsuuun
Çok şükür iyiyim ben. Değişik hiçbir şey yok inanki. Sen nasılsın? Anneciğin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?