Bilgece ile Sohbete ;)))

Ne sıkılıyorsun şükret. Şurdaki konuları okumuyor musun? Allaha şükür ne güzel hayatımız ne güzel ailemiz yuvamız var. Sağlıklıyız. Daha ne istiyorsun deliiii
Okuyorum okuyorum okumam mııı. Şükrediyorum ama bazen bir boşluğa düşüyorum napıyorum lan ben bu hayatta diyorum sonra geçiyor havalar da dışarı çıkıp nefes almaya elvermiyor o yüzden oksijensizlik bunalımı yaşıyorum resmen

Canım yapıcam söz ama o aşçı kadını her mesajdan sonra sen mi koyuyorsun??

Ahh matmazel nerelerdesin? Nasıl unuturuz seni aşk olsun. Sen artık girmiyorsun...

canım bilgecem memleketteydim döndüm izmire misafiler geldi gitti derken baya yoğundum onun için girmedim.

artık kk girebilirim vakir buldukça sizler nasılsınız iyimisiniz.

canım bilgecem memleketteydim döndüm izmire misafiler geldi gitti derken baya yoğundum onun için girmedim.

artık kk girebilirim vakir buldukça sizler nasılsınız iyimisiniz.

Çok şükür iyiyim ben. Değişik hiçbir şey yok inanki. Sen nasılsın? Anneciğin nasıldı?

A

Ahhh sözlüm kusura bakma ya, affet..
en güzel selamlar senin olsuuun

hıh sana

Çok şükür iyiyim ben. Değişik hiçbir şey yok inanki. Sen nasılsın? Anneciğin nasıldı?

annem iyi canım şükür ufak tefek ağrılarım var diyor o kadar olsun birazda nazlıdır ilgihep ona olsun ister
doktor iyisin demiş ama annem illa bir şikayeti olucak ne yapalım allahım ömrünü uzun etsinde azıda sitemi de başım üstüne

ben yorgunum genel olarak iyi olsam da geçici oda allahım bugünlermizi aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…