- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.481
Ben seviyorum çok istiyorum bi oğlum bide kızım olsunaman yaa ben bebek sevemiyorum malesef neden acaba
Ben seviyorum çok istiyorum bi oğlum bide kızım olsun
Burcun ne senin merak ettimbi kocam olsun bir de çuval çuval param gezelim tozalım
burcumda yükselenim de akrep oğlu akrepBurcun ne senin merak ettim
O burcun özelliklerini bilmiyorum. Benim de burcum yengeç yükselenim yayburcumda yükselenim de akrep oğlu akrep
O burcun özelliklerini bilmiyorum. Benim de burcum yengeç yükselenim yay
HEY HEY HEEEY...
Topiğinizin gülü, minişi, sevimlisi geldiiiii
nerelerdesinizzzz
Du bakim dediğin kadar varmısınaman ben insan değilim burcumun özelliklerine bakarsan
Hoşgeldin sefalar getirdin topiğin gülü minişi sevimlisi =))HEY HEY HEEEY...
nerelerdesinizzzz
bak bakalımDu bakim dediğin kadar varmısın
HEY HEY HEEEY...
nerelerdesinizzzz
Yok ya kötü değilbak bakalım
Yok ya kötü değil
yeni bomba değil.. buranın müdavimlerindenim ama tatildeydimaha yeni bomba düştü bacım biz rehin aldık burayı sen nerdesin
Hoşbuldum, asıl siz hoş gelmişsinizzz :)Hoşgeldin sefalar getirdin topiğin gülü minişi sevimlisi =))
Ayy canımmm ablammmmm anneannemde tatildeydik bugün döndük.. Tüm aile özlem giderdik orda :)Özledim sizleri yaa, sizler naptınız?Canımmmm. Nerelerdeydin sen hele anlat bakalım.. Hoş geldin kuzummmm
:)) Aldatılınca benden kızgını yoktur bence zehir ediyorum kendime hayatı hep zararım kendimebir sosyal paylaşım sitesinde akrep burcu için şöyle bişey yazmışlar:
"akrep burcundakiler aldatılınca çok kızgın olurlarmış. Diğer burcun insanları halay çekiyor zaten"
Hoş gördük teşekkür ederim :)yeni bomba değil.. buranın müdavimlerindenim ama tatildeydim
hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum, asıl siz hoş gelmişsinizzz :)
Ayy canımmm ablammmmm anneannemde tatildeydik bugün döndük.. Tüm aile özlem giderdik orda :)Özledim sizleri yaa, sizler naptınız?
Hoş buldum
yeni bomba değil.. buranın müdavimlerindenim ama tatildeydim
hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum, asıl siz hoş gelmişsinizzz :)
Ayy canımmm ablammmmm anneannemde tatildeydik bugün döndük.. Tüm aile özlem giderdik orda :)Özledim sizleri yaa, sizler naptınız?
Hoş buldum
oooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmişHEY HEY HEEEY...
nerelerdesinizzzz
Eheheheh.. Ayy bende seni öpüceeemCanım hoş geldin. Sen olmayınca interneti kapattım, hayattan soğudum, hastalandım betim benzim attı
Ama ne yalan söyleyeyim yokluğun belliydi be kuzum, Gel öpücemm gelliyi tatil yaptın mı peki?
Hoşbuldum canımmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmiş
hoşgeldin leoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?