- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.461
Ya canım gelinleri nasıl olursa olsun kötü insan kötüdür. Oğlu öyle bi kızla evlenince iyi mi davranacaklar sanıyosun hiçte değil. Bende senin tam tersin sessiz sakin birazda saf bi kızım bana bi adım gelsinler ben 10 adım giderim acaba yanlış mı düşünmüşlerdir öyle demeseydim şöyle yapmasaydım diye düşünür dururum. Buna rağmen yaranamadım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim herkesin gönlüne göre versin.aslında bak övünmek istemiyorum ama onun ailesinin aradığı kız sessiz sakin köy işini yapacak hiç oturmayacak bir kız aradılar çünkü onlara öyle lazımdı...
bende üniversite mezunuyum daha da yükselmek istiyorum ve ben lüksü seviyorum.. tabiki bugünüme de şükür ama öyle gördüm öyle yetiştim..
ve ben çok dilbaz bir insanım yaşı kaç yaş büyük olursa olsun asla haksızlığa tahammül edemem ve cevap veririm bunu bildiklei için beni uzaklaştırmaya çalıştılar ondan...
Maşallah maşallah çok güzel yaaa. Bulursun be. Aynı boydan da olsa bulursun Allahın izniyle çok takma kafana
Ya canım gelinleri nasıl olursa olsun kötü insan kötüdür. Oğlu öyle bi kızla evlenince iyi mi davranacaklar sanıyosun hiçte değil. Bende senin tam tersin sessiz sakin birazda saf bi kızım bana bi adım gelsinler ben 10 adım giderim acaba yanlış mı düşünmüşlerdir öyle demeseydim şöyle yapmasaydım diye düşünür dururum. Buna rağmen yaranamadım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim herkesin gönlüne göre versin.
anam en uzun bulduğum adam 1.90 dı zamk gibi yapıştım sonra adamla ayrıldık
Yine iyi bulmuşsun. Topuklu da giymezsin ki sen. Sonucta boyun uzun. 185 buldun mu tamamdır. Zaten sana öyleleri bakar
topukluyu da bir severim ki sorma valla bayılıyorum giymeyi giydim mi de 1.90 oluyorumYine iyi bulmuşsun. Topuklu da giymezsin ki sen. Sonucta boyun uzun. 185 buldun mu tamamdır. Zaten sana öyleleri bakar
Aman dikkat et bi yerlerini kırma evde kalırsın yoksaamin bacım amin aman gece gece içim şişti milleti konuşmaktan anlat sen nasılsın ne yaparsın okur musun
allah kahretmesin sandalyeden düşüyodum sana yazıcam diye
topukluyu da bir severim ki sorma valla bayılıyorum giymeyi giydim mi de 1.90 oluyorum
Aman dikkat et bi yerlerini kırma evde kalırsın yoksaİyiyim çok şükür. Valla ne okurum ne çalışırım evde oturmaktan başka hiç bi işe yaramıyorum Sen anlat sen napıyosun nasılsın okuyomusun
O zaman zor be canım. Nerden bulalım sana 2 metre adam
Kötü örnek olmak gibi olmasın da benimde okumaya hiç hevesim yok evde oturmak için yaratılmışım ben heraldeaman yıllarca okudum dedim ki artık dur demenin vakti geldi
Kötü örnek olmak gibi olmasın da benimde okumaya hiç hevesim yok evde oturmak için yaratılmışım ben heralde
Evde oturmaktan insan yüzü de görmüyorum kiaman oku oku nereye kadar bul bi zengin koca bak keyfine
Evde oturmaktan insan yüzü de görmüyorum ki
Aynı benbende şu dönemler evdeyim dışarı çıkınca vampir gibi tıslayıp aaah güneş diyorum tam o hale geldim yani
Aynı benŞaka bi yana kader kısmet işi herşeyin bi zamanı var 5 sene sonra herşey çok farklı olacak ahanda buraya yazıyorum
Yok kız bence çoluk çocuğa karışmışvalla ben 5 sene sonra kendimi kedileriyle yalnız yaşayan depresyonda ve işkolik biri olarak görüyorum
Yok kız bence çoluk çocuğa karışmışev hanımları oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?