Bilgece ile Sohbete ;)))

Seni de yiyebilirim Bilgece :))
Nasılsın?
İlk sıralar takip ediyodum hızınıza yetişemedim, şimdi durulmuş biraz atladım içeri

) cok şükür iyiyim. valla hic sorma durulmus ki ne durulmus ya. topigim öldü ama tekrat canlandiricam eheheh.
Sen nasilsin? Ohh ohh hamilesin de Allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin insallah

) cok şükür iyiyim. valla hic sorma durulmus ki ne durulmus ya. topigim öldü ama tekrat canlandiricam eheheh.
Sen nasilsin? Ohh ohh hamilesin de Allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin insallah

Ölmez merak etme :)
Ben de iyiyim şükür yemek oylaması var bakmadım bile karnım aç :))
Allah razı olsun canım sana da nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla..
3 sene uğraştırdı sabrın sonu selametmiş..

Ayy Allah razi olsun. Icime dogdu kesin kız degil mi? Hem de cok guzel cok saglikli bir kiz.. Ne Guzel bir sey..
ben de cok açım.. Ne yesem diye düşünmüyor degilim )

Ayy Allah razi olsun. Icime dogdu kesin kız degil mi? Hem de cok guzel cok saglikli bir kiz.. Ne Guzel bir sey..
ben de cok açım.. Ne yesem diye düşünmüyor degilim )

Cinsiyet için 11 Mart'a gün aldık bakalım o zaman öğrenicez :)
Dualarımda sana da yer vericem..
Eşim öğlen yemeğine gelecek benim de yemek hazırlamak içimden gelmiyor

Bdv deki konular da iyice karnımı acıktırdı

Aa lutfen öğrenince buraya da yaz. Cok merak ettim gercekten. Valla canim ben hala yataktayim. Dışarı gitmem lazim ama gidemiyorum. Yemek yapmam lazim ama yapmiyorum. Gerci ben sansliyim o konuda. Esim gece geldigi icin bazen yapmiyorum yemek. Istedigi zaman yapiyorum

Tamam yazarım..
Ay ne güzelmiş :) Valla bazen zulüm gibi ggeliyor, bazen de keyifle yapıyorum ama şu sıralar keyifle yaptıgım söylenemez :))
Ben de kalktım artık

Tamam yazarım..
Ay ne güzelmiş :) Valla bazen zulüm gibi ggeliyor, bazen de keyifle yapıyorum ama şu sıralar keyifle yaptıgım söylenemez :))
Ben de kalktım artık

Ben hamile olsam nasil olurum acaba? Bu tembel halimle daha da tembel olurum. Esim diyor ki sen hamile olsan yandik artik emzirme haric her seyi gece bana yaptirirsin

Senin nasil geçiyor hamileliğin?

Ben hamile olsam nasil olurum acaba? Bu tembel halimle daha da tembel olurum. Esim diyor ki sen hamile olsan yandik artik emzirme haric her seyi gece bana yaptirirsin

Senin nasil geçiyor hamileliğin?

:))
Valla benim fena değil bulantı kusma felan yok, hafif bulantı var o kadar :)
Yemek, temizlik yapıyorum ben tabi yorulmadan..
Dışarda eşimi bekliyorum arabada şmdi de markete gittik güya bişey almam diyodum çikolata aldım geldim birsürü

Ye ye afiyet olsun. Simdi yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin amaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…