Bilgece ile Sohbete ;)))

Buraya mi transfer oldunuz len

Evet ya şarjımın bitmemesi lazım. Ablam götürdü şarj aletini. Ondan dolayı burda devam edicez artık :))

İşsizlik işte tvye dadandım ben :)
Olabilir. Aslında güzel programlar var ama ben o tür programları izlemiyorum..

Oo guzell laselle e değil dimi, çok pahalıymış o yaaaa

Lasalle beni bugün 2 kere aradı. Kursumuz başlıyor diye. Ben ona yazılmadım ama ekimde diploma programına bir aksilik çıkmazsa yazılacağım kesin inşallah. Kadın dedi ki Ekim için Haziranda gelin, Size İngilizce eğitim vereceğiz 4 ay. Dersler İngilizce ya ondan.. Ben de tamam dedim. Öyle işte..

İnşallah canım, çok iyi bir okul gerçekten. Bana da adam dedi keşke orda okusaydın seni hemen işe alır en yüksek maaşı verirdim diye. Yılda 5 kez fe yurt dışına gönderiyor
Belki ilerde okurum zaten 2 yıl

Aynen benim de. Karar verseydim önceden yazılırdım ama her şey nasip tabi. Senin iş durumları ne oldu? Adam bi daha seni aradı mı?
Yok yaaa herkes sahtekar olmuş, adamı ben aradım bir de unuttunuz heralde diye. Yok hafta başı arayacağım dedi. Ondan sonra 10 gün geçti hala aramadı. Maalesef aramayacaksın arayacağım deme dimi ya..

Yok yaaa herkes sahtekar olmuş, adamı ben aradım bir de unuttunuz heralde diye. Yok hafta başı arayacağım dedi. Ondan sonra 10 gün geçti hala aramadı. Maalesef aramayacaksın arayacağım deme dimi ya..

Hakikaten ya ayıp denen bir şey var. İnsanın hevesini kursağında bırakmasalar olmaz sanki.. Boşver demek ki hayırlısı değilmiş. Ama ben senin yerinde olsam pazartesi tekrar ararım..

Hakikaten ya ayıp denen bir şey var. İnsanın hevesini kursağında bırakmasalar olmaz sanki.. Boşver demek ki hayırlısı değilmiş. Ama ben senin yerinde olsam pazartesi tekrar ararım..
Yok canım aramam daha sinirlendipim nokta haftaiçi yani iki üç gün içinde arayacağım deyip on gündür aramaması. Madem aramayacaksın de ki tam belli değil de. Bakalım nasip kısmet artık zaten çok hazır değilim sanırım çalışmaya evde yatmak çok eğlenceli bu ara. Bakalım havalar biraz daha ısınsın da belki belediyeye başvurum geçerli sayılır. Bir ihtimal

Hadi hayırlısı inşallah canım. Nasibin neredeyse elbet bir gün oraya gideceksin
Hayırlı akşamlar kızlar :)
Hayırlı akşamlar canım nasılsın, ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…