- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.641
İşsizlik işte tvye dadandım ben :)Benim hiç fikrim yok. Tv izlemiyorum ben..
Oo guzell laselle e değil dimi, çok pahalıymış o yaaaaben yazıldım kursa. Yarın başlıyorum inşallah)
Evett ama şarjım bitiyor üşeniyorum pampaBuraya mi transfer oldunuz len
Buraya mi transfer oldunuz len
Olabilir. Aslında güzel programlar var ama ben o tür programları izlemiyorum..İşsizlik işte tvye dadandım ben :)
Oo guzell laselle e değil dimi, çok pahalıymış o yaaaa
İnşallah canım, çok iyi bir okul gerçekten. Bana da adam dedi keşke orda okusaydın seni hemen işe alır en yüksek maaşı verirdim diye. Yılda 5 kez fe yurt dışına gönderiyorEvet ya şarjımın bitmemesi lazım. Ablam götürdü şarj aletini. Ondan dolayı burda devam edicez artık :))
Olabilir. Aslında güzel programlar var ama ben o tür programları izlemiyorum..
Lasalle beni bugün 2 kere aradı.Kursumuz başlıyor diye. Ben ona yazılmadım ama ekimde diploma programına bir aksilik çıkmazsa yazılacağım kesin inşallah. Kadın dedi ki Ekim için Haziranda gelin, Size İngilizce eğitim vereceğiz 4 ay. Dersler İngilizce ya ondan.. Ben de tamam dedim. Öyle işte..
İnşallah canım. Aynen ya 2 yıl nedir ki sonuçtaİnşallah canım, çok iyi bir okul gerçekten. Bana da adam dedi keşke orda okusaydın seni hemen işe alır en yüksek maaşı verirdim diye. Yılda 5 kez fe yurt dışına gönderiyor
Belki ilerde okurum zaten 2 yıl
Bak okuldan sonra 7 ay hemencecik geçtiİnşallah canım. Aynen ya 2 yıl nedir ki sonuçta
Aynen benim de. Karar verseydim önceden yazılırdım ama her şey nasip tabi. Senin iş durumları ne oldu? Adam bi daha seni aradı mı?Bak okuldan sonra 7 ay hemencecik geçtiboş boş hemde
Yok yaaa herkes sahtekar olmuş, adamı ben aradım bir de unuttunuz heralde diye. Yok hafta başı arayacağım dedi. Ondan sonra 10 gün geçti hala aramadı. Maalesef aramayacaksın arayacağım deme dimi ya..Aynen benim de. Karar verseydim önceden yazılırdım ama her şey nasip tabi. Senin iş durumları ne oldu? Adam bi daha seni aradı mı?
Yok yaaa herkes sahtekar olmuş, adamı ben aradım bir de unuttunuz heralde diye. Yok hafta başı arayacağım dedi. Ondan sonra 10 gün geçti hala aramadı. Maalesef aramayacaksın arayacağım deme dimi ya..
Yok canım aramam daha sinirlendipim nokta haftaiçi yani iki üç gün içinde arayacağım deyip on gündür aramaması. Madem aramayacaksın de ki tam belli değil de. Bakalım nasip kısmet artık zaten çok hazır değilim sanırım çalışmayaHakikaten ya ayıp denen bir şey var. İnsanın hevesini kursağında bırakmasalar olmaz sanki.. Boşver demek ki hayırlısı değilmiş. Ama ben senin yerinde olsam pazartesi tekrar ararım..
Hayırlı akşamlar canım nasılsın :)Hayırlı akşamlar kızlar :)
Yok canım aramam daha sinirlendipim nokta haftaiçi yani iki üç gün içinde arayacağım deyip on gündür aramaması. Madem aramayacaksın de ki tam belli değil de. Bakalım nasip kısmet artık zaten çok hazır değilim sanırım çalışmayaevde yatmak çok eğlenceli bu ara. Bakalım havalar biraz daha ısınsın da belki belediyeye başvurum geçerli sayılır. Bir ihtimal
Hayırlı akşamlar canım nasılsın, ne var ne yok?Hayırlı akşamlar kızlar :)
Hayırlı akşamlar canım nasılsın :)
-
Hayırlı akşamlar canım nasılsın, ne var ne yok?
Aynen canım hayırlı olanı bekliyorum inşallahh en güzel şekilde olur :)Hadi hayırlısı inşallah canım. Nasibin neredeyse elbet bir gün oraya gideceksin
Hayırlı akşamlar canım nasılsın, ne var ne yok?
İyiyim canım ben de, al benden de o kadarİyiyim kızlar sağolun, siz nasılsınız? Canım sıkıldı valla otur otur
İyiyim canım ben de, al benden de o kadarotur otur yemin ediyorum yürümeyi unutucam bu gidişle
Canım ben günün her anı boyleyim neredeyseAkşam saatleri geçmek bilmiyor ya, siz nasıl geçiriyorsunuz akşamları?
İyiyim kızlar sağolun, siz nasılsınız? Canım sıkıldı valla otur otur
Amin canım inşallahAynen canım hayırlı olanı bekliyorum inşallahh en güzel şekilde olur :)
Canım ben öğretmenim, tv hiç izlemem, bilgisayardan dizi falan izliyorum ama hep de bakmak olmuyor işte, canı sıkılıyor insanın.. :/Canım ben günün her anı boyleyim neredeyseben tv izliyorum dizi izliyorum falan geçiyor.. Sen çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?