- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.621
Ayy ne güzel ben de çok istiyorum yabancı ülkeye gelin gitmeyi ama nasipYok direk evlilik için geldim :))
Ayy ne güzel ben de çok istiyorum yabancı ülkeye gelin gitmeyi ama nasip
Zorlukları fazladır ama tabii
Yazinin rengini gorunce gozume perde indi sandim kizAyy ne güzel ben de çok istiyorum yabancı ülkeye gelin gitmeyi ama nasip
Zorlukları fazladır ama tabii
HahahaYazinin rengini gorunce gozume perde indi sandim kiz
Bu pro lar niye boyle simarik arkadas yaw, sana takiliyorum yanlis anlama tatlim.
Abow yesinler tadini cikarakmisHahahagözünü mü alıyor kişi
Daha ilk gunlerim pro lukta bırak tadını çıkarayım
Çaktırma ama yarışmaya katıldık diye verdilerAbow yesinler tadini cikarakmis
Cok kiskaniyom cok.
Saka bi tarafa anam her yer pro doldu ne is anlamadim , neyse sirri diyinde bizde pro olak yetti gari
LeynnnÇaktırma ama yarışmaya katıldık diye verdiler
Gençlerrr
Ay spor yapayım dedim ama totomu az kaldırdım yoruldum oturdumNe yapıyorsunuz kızz??
Ay spor yapayım dedim ama totomu az kaldırdım yoruldum oturdummaç izliyorum sen napıyorsunn?
Fenerbahçenin, ama GalatasaraylıyımNe yapayım canım ben de evdeyim. Oturuyorum.. Hangi maçı izliyorsun? Hiç sevmiyorum maç..
Fenerbahçenin, ama Galatasaraylıyımişte benim aileden geliyor hep izlenir bizim evde 60 yaşındaki büyük halalarım bile izler
HahaBenim eşim de Galatasaraylı çok büyük maçlar olmadıkça izlemez. Allahtan o da çok düşkün değil
Senin babadan gelme şekerim, alışkınsınHahagüzel birşey ya ben çok seviyorum hatta maçlara bile giderim
Evet evetSenin babadan gelme şekerim, alışkınsın
ben yazıldım kursa. Yarın başlıyorum inşallahEvet evetay varya iyice eve kapandım ben dışarı çıkamıyorum ya hava kötü ya da kimse yok çıldırıcim
Benim hiç fikrim yok. Tv izlemiyorum ben..Hayırlı akşamlar kızlar. Bu tarz benim final vardı bugün showda şuan başka film var. Kaldırdılar mı yayından acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?