- 5 Mayıs 2014
- 1.387
- 292
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.721
@Bilgece konun neden kapanmış ki peki ?Aynen Allah her daim iyi etsin insallah.
@Bilgece konun neden kapanmış ki peki ?
Yok canım maalesef yenildikgalatasaray yendı mı
AmannnYok canım maalesef yenildik
:))))Forum kurallarinj ihlal ettiğimiz icin aslinda. Bir daha yapmayacagiz boyle bir sey insallah ;-)
Ben geldiiiiimm özlemisim topigiselam herkese
Sizi gördüm daha iyi oldum. Siz nasilsinizHos geldiniz hanimefendi. A.selam.
nasilsiniz bakalim? Bir daha bu topigi birakmak yok, yakarim yoksa
Sizi gördüm daha iyi oldum. Siz nasilsinizyok birakmam. Sahip cikalim. Hem garip hem yetim kaliyo sonra
Görünmüyor kız nettin?Aynen ya öksüz bıraktık sevgili topikciğimi... Canım topikcim, tatlış topikcimmm
Tamdem aşşağıda benim nickim görünüyor mu??
Ciks. Görünmuyo. Kendi nickimi görüyom benAynen ya öksüz bıraktık sevgili topikciğimi... Canım topikcim, tatlış topikcimmm
Tamdem aşşağıda benim nickim görünüyor mu??
Evet ben de sadece kendi nickimi görüyorum eheheh. Ama tikkayı da görüyorum gelinceCiks. Görünmuyo. Kendi nickimi görüyom ben
Ben görünüyor muyum? Nasıl yaptın hele bir anlat..Kendimi gizledim
Önceden seni görüyordum ama şimdi eğer burdaysan göremiyorum. Ayarlardan yapıyorsun.. Gizlilik ayarlarındandı sanırım..Ben görünüyor muyum? Nasıl yaptın hele bir anlat..
Önceden seni görüyordum ama şimdi eğer burdaysan göremiyorum. Ayarlardan yapıyorsun.. Gizlilik ayarlarındandı sanırım..
Yok kız ondan mıydı ki acaba? Bi bakayımÇevrim içi olduğunu gizleyince mi görünmüyor? Çünkü öyle yaptım
Yok kız ondan mıydı ki acaba? Bi bakayım
Baktım ondanmış cidden
Ayyy ben de geldim az sıkışın hele
Demin yoğun baskı altında 10 dakika Küçük Gelin diye bi dizi var ya onu izledim Allahhımmm ciğerim paramparça gençliğime doyamadım gibi geldi.. Bi hoş oldum nasıl da jenerik müziği var
Kaçtım bilgisayara taktım kulaklığı mezdeke dinliyorum yeminle (göbek atan smiley)
Ancak kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?