- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.741
Ben de bizim dizileri izlemiyorum ya, onlarınkini izliyorumBen öyle şeyler hiç izlemem. Bizim dizileri zaten izlemem hep entrika hep entrika. Valla hiç sevmem öyle şeyleri
Gülme kız tikka aaaa
Ben de bizim dizileri izlemiyorum ya, onlarınkini izliyorum
Ya aslında ben tv izlemiyorumYok yook akıl karı değil zaten çoluğu çocuğu uzak tutun ekran başından vallaha içim bi hoş oldu
Sen ne izliyon de hele şöyle bilgimiz artsın
Ya aslında ben tv izlemiyorumKore dizileri izliyorum. İran Hindistan filmleri izliyorum. Bunları dili unutmamak için izliyorum genelde
Yarışmaya falan katılırsam seni joker alıcamonlarınkine bayılırım
Ya aslında ben tv izlemiyorumKore dizileri izliyorum. İran Hindistan filmleri izliyorum. Bunları dili unutmamak için izliyorum genelde
Belgesel falan izlerim farklı. Ama daha çok dergi okuyorum ben. 10 yaşımdan beri Voyager dergisinin müptelasıyım. Coğrafi bilgim bu yüzden iyi
Böyle yani..
Hoşgeldin kanki nasıl havalar gurbette?Ben geldiiiiimm özlemisim topigiselam herkese
Hoşgeldin canım herkese yer var buyur ayakta kalmaAyyy ben de geldim az sıkışın hele
Demin yoğun baskı altında 10 dakika Küçük Gelin diye bi dizi var ya onu izledim Allahhımmm ciğerim paramparça gençliğime doyamadım gibi geldi.. Bi hoş oldum nasıl da jenerik müziği var
Kaçtım bilgisayara taktım kulaklığı mezdeke dinliyorum yeminle (göbek atan smiley)
Ancak kendime gelirim
Hoşgeldin canım herkese yer var buyur ayakta kalma
Kulaklığı değil hoparlörü aç da iki göbek at
Ben de yalnız olsam bile oynamam kız. Kendimden utanırımŞimdi ortam müsait değil arada onu da yapıyomm
Farsça ve Hintçe, Hintçeye aşinalığım artsın diye aslında. Farsçayla çok benziyorlar zaten. Aynı dil ailesinden..Hangi dili
AhahahahYarışmaya falan katılırsam seni joker alıcam
hoş buldum canımFarsça ve Hintçe, Hintçeye aşinalığım artsın diye aslında. Farsçayla çok benziyorlar zaten. Aynı dil ailesinden..
Ahahahah
Aman efendim kimler gelmiş. Hoş geldin Amine, nerelerdesin, görünmüyorsun??
hoş buldum canım
okulda çok yoruluyordum vaktim olmuyordu
kadrolular geldi bize bay bay dedilerhayırlısı böyleymiş
kpss çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum
yok yok çalışmaya çalışmak için çalışıyorum
Eki Görüntüle 1447038
Ya kural ihlali yapmışız bir yerde o yüzden kilitlenmişti. Ama sağolsun açtılar..Neden kilitliydi konu
Biz de okulda 2 kadrolu öğretmeniz, 3 ücretli, 2 de imam geliyor. 30 saat derse giriyorum mecburen bana yıktılar birkaç dersi daha :/ Bence iyi olmuş senin için, ben de 2. dönem ücretli çalışmayı bırakıp kpss çalışmıştım, o yıl atandım. Hakkında hayırlısı olsun.hoş buldum canım
Eki Görüntüle 1447038
Hmm haberim yoktu.iyi olmuş açılmasıYa kural ihlali yapmışız bir yerde o yüzden kilitlenmişti. Ama sağolsun açtılar..
Branşın ne? Bende hazırlanıyorum hem çalışıp hem formasyon alıp bide çocukla çalışmak denirsehoş buldum canım
Eki Görüntüle 1447038
Eeeehh yavas yavas isinmaya basliyo. Ona da artik isinma denirseHoşgeldin kanki nasıl havalar gurbette?
Hoşgeldin canım herkese yer var buyur ayakta kalma
Kulaklığı değil hoparlörü aç da iki göbek at
Ben çok gelmek istiyorum ya yurt dışına. Sen bana iş miş araştırıyordun hani hıhEeeehh yavas yavas isinmaya basliyo. Ona da artik isinma denirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?