- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.681
Başta kilitlenmesi hataydı zaten, neyse ki açılmış :)
selam kızlar evet kilit açılmış hayırlı olsun
tesekkurlerr iyiyiz iyi olalım hep ıyı olalım zaten sevelım sevılelımMerhaba, teşekkür ederiz efendim
nasilsiniz?
tesekkurlerr iyiyiz iyi olalım hep ıyı olalım zaten sevelım sevılelım
aminnn neler yapıosun bakalım hayat nasıl gıdıyorAynen Allah her daim iyi etsin insallah.
aminnn neler yapıosun bakalım hayat nasıl gıdıyor
Ben ayni hergun ayni yogunluk dun bahar temizligi yaptim yemek odami degistirdim bugun de okulla ilgili 12 martla ilgili kutlama programi hazirladim yemek yaptim iste hazirlaniyoruz hafta icinAy bu aralar cok yogunum. Misafirlerim vardi yatili. bir yerlere gittik islerimiz vardi. ay cidden cok yoruldum. Bugun de kursum vardi yarim saat once geldim eve. Uzanıyorum. 3 saatlik uykuyla duruyorum)
Sen nasilsin? Senin hayatin nasil gidiyor??
hoşgeldiniz.
Hosbuldummmiss gibi bahar havasi ve ben kpss magduru ders calistim tum gun.oyyy bitsede atansam artik.cok dertliyim cokk
Keyifler nasil nasil gidiyor
Evet arkadaslar sagolsun yonetim kiliti acmis.. sohbete devam ;-)))
Ben ayni hergun ayni yogunluk dun bahar temizligi yaptim yemek odami degistirdim bugun de okulla ilgili 12 martla ilgili kutlama programi hazirladim yemek yaptim iste hazirlaniyoruz hafta icin
Hosbuldummmiss gibi bahar havasi ve ben kpss magduru ders calistim tum gun.oyyy bitsede atansam artik.cok dertliyim cokk
Keyifler nasil nasil gidiyor
Ciddenmi konyadayim ben.buralar miss.orasi neresiki?
Bahar havadi mi dedin? Ayy hava coo soguk ya. Ben dondum bugun. Ellerim dondu resmen.. ayy insallah atanirsin hayirlisiyla. Tesekkurler keyifler tikir hamdolsun.
Senin nasil?
ewet erken getırdım bıraz ben gunes gorunce temızlık yapanlardanım da ayda bır boyle hertarafı cekıp ıyıce tozunu pısını sılerım zaten ayda bır yapıom bahar temızlıgı ama kısın yapamıodum supur toz al o kadar evet öğretmenım 5. yılımOh bahari erken m getirdin acaba? Hava cok soğuk valla)
ay sen ogretmen misin* ne güzel
Ciddenmi konyadayim ben.buralar miss.orasi neresiki?
Valla dersler issizlik disinda iyi cok sukur:)
ewet erken getırdım bıraz ben gunes gorunce temızlık yapanlardanım da ayda bır boyle hertarafı cekıp ıyıce tozunu pısını sılerım zaten ayda bır yapıom bahar temızlıgı ama kısın yapamıodum supur toz al o kadar evet öğretmenım 5. yılım
Ben Istanbuldayim. Resmen asiri soguk burasi...
Gerci annemlerle konustum evet cok sogukmus istanbul.
Ordan gelin geldim ben buralara:)
Oh masallah temizlik yapacak gücünüz var maalesef benim pek olmuyor su siralar)
yogun olunca olmuyo ewet ben bı baslayınca bırakamıom heryerı paklamam lazım kuvvetım olmasa da takıntı bendeBen Istanbuldayim. Resmen asiri soguk burasi...
Oh masallah temizlik yapacak gücünüz var maalesef benim pek olmuyor su siralar)
Gerci annemlerle konustum evet cok sogukmus istanbul.
Ordan gelin geldim ben buralara:)
ohh masallah. Aslinda brn de basladim mi her yer tertemiz olmali ama sorub baslayamamamyogun olunca olmuyo ewet ben bı baslayınca bırakamıom heryerı paklamam lazım kuvvetım olmasa da takıntı bende
baslamak bıtırmenın yarısıymıs ya hakkaeten oyle herhaldeAaa oyle mi? Kac yillik evlisin?
ohh masallah. Aslinda brn de basladim mi her yer tertemiz olmali ama sorub baslayamamam)
Ben ankaradan bildireyim, havalar süper burda. En azından dışarıdayken telefonu elime alip mesaj yazabiliyorum ellerim donmuyor :)
Off o kadar is birikti ki kizlar kkya girmemem gerek girdim mi cikis yok :)
baslamak bıtırmenın yarısıymıs ya hakkaeten oyle herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?