Bilgece ile Sohbete ;)))

aminnn neler yapıosun bakalım hayat nasıl gıdıyor

Ay bu aralar cok yogunum. Misafirlerim vardi yatili. bir yerlere gittik islerimiz vardi. ay cidden cok yoruldum. Bugun de kursum vardi yarim saat once geldim eve. Uzanıyorum. 3 saatlik uykuyla duruyorum )
Sen nasilsin? Senin hayatin nasil gidiyor??

Ben ayni hergun ayni yogunluk dun bahar temizligi yaptim yemek odami degistirdim bugun de okulla ilgili 12 martla ilgili kutlama programi hazirladim yemek yaptim iste hazirlaniyoruz hafta icin

Ben ayni hergun ayni yogunluk dun bahar temizligi yaptim yemek odami degistirdim bugun de okulla ilgili 12 martla ilgili kutlama programi hazirladim yemek yaptim iste hazirlaniyoruz hafta icin

Oh bahari erken m getirdin acaba? Hava cok soğuk valla )
ay sen ogretmen misin* ne güzel

Hosbuldumm miss gibi bahar havasi ve ben kpss magduru ders calistim tum gun.oyyy bitsede atansam artik.cok dertliyim cokk
Keyifler nasil nasil gidiyor

Bahar havadi mi dedin? Ayy hava coo soguk ya. Ben dondum bugun. Ellerim dondu resmen.. ayy insallah atanirsin hayirlisiyla. Tesekkurler keyifler tikir hamdolsun.
Senin nasil?

Oh bahari erken m getirdin acaba? Hava cok soğuk valla )
ay sen ogretmen misin* ne güzel
ewet erken getırdım bıraz ben gunes gorunce temızlık yapanlardanım da ayda bır boyle hertarafı cekıp ıyıce tozunu pısını sılerım zaten ayda bır yapıom bahar temızlıgı ama kısın yapamıodum supur toz al o kadar evet öğretmenım 5. yılım

Ciddenmi konyadayim ben.buralar miss.orasi neresiki?
Valla dersler issizlik disinda iyi cok sukur:)

Ben Istanbuldayim. Resmen asiri soguk burasi...

Oh masallah temizlik yapacak gücünüz var maalesef benim pek olmuyor su siralar )

Ben Istanbuldayim. Resmen asiri soguk burasi...

Oh masallah temizlik yapacak gücünüz var maalesef benim pek olmuyor su siralar )
yogun olunca olmuyo ewet ben bı baslayınca bırakamıom heryerı paklamam lazım kuvvetım olmasa da takıntı bende

Gerci annemlerle konustum evet cok sogukmus istanbul.
Ordan gelin geldim ben buralara:)

Aaa oyle mi? Kac yillik evlisin?
yogun olunca olmuyo ewet ben bı baslayınca bırakamıom heryerı paklamam lazım kuvvetım olmasa da takıntı bende
ohh masallah. Aslinda brn de basladim mi her yer tertemiz olmali ama sorub baslayamamam )

Ben ankaradan bildireyim, havalar süper burda. En azından dışarıdayken telefonu elime alip mesaj yazabiliyorum ellerim donmuyor :)

Off o kadar is birikti ki kizlar kkya girmemem gerek girdim mi cikis yok :)

Ben ankaradan bildireyim, havalar süper burda. En azından dışarıdayken telefonu elime alip mesaj yazabiliyorum ellerim donmuyor :)

Off o kadar is birikti ki kizlar kkya girmemem gerek girdim mi cikis yok :)

Aslinda Ankara daha soguk oluyor bence. ayrica ne isi? Ev Isi falan mi?

baslamak bıtırmenın yarısıymıs ya hakkaeten oyle herhalde

evet bu cok dogru bir soz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…