- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.781
Kizlar size bisey danismak istiyorum acil baska fikirlere ihtiyacim varOoooo hem atanamamis olacak hem evlenememis olacak valla psikolojisi bozulur insanin yaaaa...
aynen aynen, erkek milletine fazla yüz vermiycen
kiz sen de vur dedik öldürdün ya
yaş 30
8 senelik evliyim yarışmaya ankaradan katılıyorum
he aynı düşüncedeyim bende
böyleyken yetişimiyorum
bide bebek olursa ooooo
ay ALLAH kimseye vermesin kız zordur herhalde hem atanama hem koca bekle
elbette yok öyle yüz vermek falan
tirim tirim titreyecek
Kizlar size bisey danismak istiyorum acil baska fikirlere ihtiyacim var
Ben 7+5 günlük hamileyim pedagilajik formasyon almayi dusunuyorm istanbulda yasiyorm. Edirne Trakya unv ye başvurdum yarin Edirne ye gitmeyi dusunuyirm. Dokror dusuk riskimin de oldugunu soyledi. Formasyon alinca temmuzda bitiyo surekli git gel yapicam Edirne ye ama kafam cook karisik sizce napmaliyim. Bi yandan dusunuyorm bebek olunca asla alamam diyeBebek kismetiyle gelir Amine
Buyur tabi sor..
Kizlar soylediklerinizi okudum da neden cocuk olduktan sonra atanmak zor olsun ki hevesimi kirdiniz
Ooooo hem atanamamis olacak hem evlenememis olacak valla psikolojisi bozulur insanin yaaaa...
aynen aynen, erkek milletine fazla yüz vermiycen
kiz sen de vur dedik öldürdün ya
Ablamdan biliyorum yakinen, dermanı kalmıyor valla..yaş 30
8 senelik evliyim yarışmaya ankaradan katılıyorum
he aynı düşüncedeyim bende
böyleyken yetişimiyorum
bide bebek olursa ooooo
ay ALLAH kimseye vermesin kız zordur herhalde hem atanama hem koca bekle
elbette yok öyle yüz vermek falan
tirim tirim titreyecek
Ben 7+5 günlük hamileyim pedagilajik formasyon almayi dusunuyorm istanbulda yasiyorm. Edirne Trakya unv ye başvurdum yarin Edirne ye gitmeyi dusunuyirm. Dokror dusuk riskimin de oldugunu soyledi. Formasyon alinca temmuzda bitiyo surekli git gel yapicam Edirne ye ama kafam cook karisik sizce napmaliyim. Bi yandan dusunuyorm bebek olunca asla alamam diyeoff kafam cok karsiik noolur bi akil verin cok ihtiyacım var ailemden 24 saat uzaklıkta yiz esimin görev nedenoyle ikimizden baska kimse yok berbat bi durum sizce napmaliyim
Evet yemin ederim cikmazda gibiyim ama ben bu formasyonu şimdi almazsam bir daha cook zor alirim bebek olduktan sonra, bebegimede bisey olursa asla affetmem kendimi. 1 saat sonra doktor kontrolum var doktoruma da söyleyeceğim bakqlim o ne diyecek. Esim sen bilirsin diyo ama ben korkuyorm. Formasyon egitimim buyuk ihtimalle haftasonu olacak orda kalacak ni yerde ayarlamam lazim ne olacak bilmiyorm. Siz olsaniz napardinizCikmazin icine girmissin. Bebek dogduktan sonra Formasyon alsan? Hem düşük tehliken varmis Allah korusun bebegin düşerse cok uzulursun. Cok kotu. .
Evet yemin ederim cikmazda gibiyim ama ben bu formasyonu şimdi almazsam bir daha cook zor alirim bebek olduktan sonra, bebegimede bisey olursa asla affetmem kendimi. 1 saat sonra doktor kontrolum var doktoruma da söyleyeceğim bakqlim o ne diyecek. Esim sen bilirsin diyo ama ben korkuyorm. Formasyon egitimim buyuk ihtimalle haftasonu olacak orda kalacak ni yerde ayarlamam lazim ne olacak bilmiyorm. Siz olsaniz napardiniz
Maalesef esimin arabasi yokBen olsam esimle giderdim yapardim. Sonucta kalacaksin tek mi kalacaksin? Hem kendi arabaniz var mi? Toplu tasimada cok zor olur.. Kendi arabanizla yavas yavas gidersiniz. Hele Istanbul Avrupa yakasindaysaniz kolaylıkla gidersiniz insallah..
Maalesef esimin arabasi yokhaftasonu grubunda ilk tercihimi bildirmistim eger oyle olursa esimle gidip gelicez insallah. Evet Avrupa yakasinda oturuyoruz. Yapabilirim yani ddeğil mi canim? Temmuzda bitecek formasyon o zaman a hesapliyorm da insallah bebegim de 5 aylik felan olacak insallah sorun cikmaz bebegime bisey olursa kayinpederim felan hepsi beni suclayacak isin bide o tarafi var off yaa
Canim sukur Rabbim e doktordan geliyorm yoldayim doktor dusuk tehliken su an gorunmuyo dedi cook mutluyum bebegimin kalp atislarinida duydum Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyuYa senin bebegindrn kayinpederine ne? Allah Allah.
Bir sey olmaz Allahin izniylr. Yaparsın bence..
Canim sukur Rabbim e doktordan geliyorm yoldayim doktor dusuk tehliken su an gorunmuyo dedi cook mutluyum bebegimin kalp atislarinida duydum Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Canim sukur Rabbim e doktordan geliyorm yoldayim doktor dusuk tehliken su an gorunmuyo dedi cook mutluyum bebegimin kalp atislarinida duydum Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Aynen canim benim oyle yapicamAyy ne kadar güzel. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin. .
Sen formasyonunu al. Allah büyüktür ;-)
Cook tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese tattirsin nasip etsin insallahYorumları okudum
Çok sevindim hayırlı olsun
Haziranda bitiyor. Ya millet çok ciddiye alıp çalışıyor,onların yanında şansım yok gibi.hayırlısı,kader kısmet. Senin alanindakiler genelde yapamıyor zaten matematik,evet yaparsan fark atarsin.ah ben 5-6 matematik yapabilsem ne çok şey değişir
formasyoun ne zaman bitiyor
olur inşlaaah ama bazılar 2 çocukla yapıyor atanıyor yeterkş azmet
kelim ama ilacın bende
azimli ol vazgeçme sabret
canım hocalardan rica eder devamsızlığınıda kulanırsın ALLAH yardım eder kalbini ferah tutCook tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese tattirsin nasip etsin insallah
Haziranda bitiyor. Ya millet çok ciddiye alıp çalışıyor,onların yanında şansım yok gibi.hayırlısı,kader kısmet. Senin alanindakiler genelde yapamıyor zaten matematik,evet yaparsan fark atarsin.
Hocalar tolerans taniyabilir yani dimi canim sonymucta hamileyim ?canım hocalardan rica eder devamsızlığınıda kulanırsın ALLAH yardım eder kalbini ferah tut
bebişin gelsin sağlıkla sıhhatle
ay gömdün bizi toptan belkide yaparız
evet ama ciddiye almak gerek ALLAH cc yardımcımız olsun uğras sende inşallah kötü düşünme atanırsın inşallah
Hahahaha yok ya gömmek değil sozelciler yapamıyor matematik, en yakın arkadaşım tarihçi o da 5-6 yapsam yeter diyor. Biz 30 yapıyoruz onu yapıyoruz bunu yapıyoruz nafile çünkü tüm matematikciler yapıyor mesele bu. Siz daha şanslısınız bu açıdan :)))) aynen hayırlısı, inşallah atanirizcanım hocalardan rica eder devamsızlığınıda kulanırsın ALLAH yardım eder kalbini ferah tut
bebişin gelsin sağlıkla sıhhatle
ay gömdün bizi toptan belkide yaparız
evet ama ciddiye almak gerek ALLAH cc yardımcımız olsun uğras sende inşallah kötü düşünme atanırsın inşallah
Bende tarihhciyim kesinlikle ayni mantiktayim bi 8_9 mmatematik yapayim yeter diyorm vallahaHahahaha yok ya gömmek değil sozelciler yapamıyor matematik, en yakın arkadaşım tarihçi o da 5-6 yapsam yeter diyor. Biz 30 yapıyoruz onu yapıyoruz bunu yapıyoruz nafile çünkü tüm matematikciler yapıyor mesele bu. Siz daha şanslısınız bu açıdan :)))) aynen hayırlısı, inşallah ataniriz
canım zaten 3 hafta devamsızlık hakkın var diye biliyorum bi iki kerede birisi imza atar senin yerine hocaların bilgisi, dahilindeHocalar tolerans taniyabilir yani dimi canim sonymucta hamileyim ?
Hahahaha yok ya gömmek değil sozelciler yapamıyor matematik, en yakın arkadaşım tarihçi o da 5-6 yapsam yeter diyor. Biz 30 yapıyoruz onu yapıyoruz bunu yapıyoruz nafile çünkü tüm matematikciler yapıyor mesele bu. Siz daha şanslısınız bu açıdan :)))) aynen hayırlısı, inşallah ataniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?