- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.166
- 48
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.181
aynen onun için açmaya gerek duymadım. size anlatmak istedim biran :)Yok canim estagfurlah anlatabilirsin tanimadigi insanlara derdini anlatinca rahatliyo konu acabilirsin derdim var topigine orda daha cok yardimci olurlar psikolg olanlar var neler okuyoruz sende okumussundur tabikide ama hemen cinsellikten acarsan fake diyebilirler söylemiş oluyum
İyi geceler canımcanım benim acil çıkmam gerek sonro görüşürüz :) iyi geceler.
Canım sorun değil anlat rahatla tabikideaynen onun için açmaya gerek duymadım. size anlatmak istedim biran :)
slm acele işim çıkmıştı. tekrar geldim. :) ne bdv mi ? bende şimdi arkadaşlara içimi döküyordum :) hoşgeldininiz. nasılsınız ? :)Slm kimse varmı benim bdv den içim şişdi
Slm kimse varmı benim bdv den içim şişdi
eşiniz mi gelmişti sizin bilge :)Merhaba, ben varim ama cok takilamiyorum
eşiniz mi gelmişti sizin bilge :)
haha hangi kanalda peki bilge ?Evet kore dizisi izliyoruz beraber. O yuzden pek takilamiyorum
haha hangi kanalda peki bilge ?
Benimde o ara geldi eşim çıkdımMerhaba, ben varim ama cok takilamiyorum
Hoşbulduk sağolsunslm acele işim çıkmıştı. tekrar geldim. :) ne bdv mi ? bende şimdi arkadaşlara içimi döküyordum :) hoşgeldininiz. nasılsınız ? :)
ya ben onu izleyemiyorum korkuyorum birazBenimde o ara geldi eşim çıkdım
Bende dizi izliyorum the walkıng dead çok heyecanlı
Hoşbulduk sağolsun
Ayyy şimdi bittiya ben onu izleyemiyorum korkuyorum biraz
Ayyy şimdi bittiAslında bende yeni başladım resmen müftela oldum çok hoşuma gitti,gerçek değil ama gerçek gibi
Bende etkileniyorum hele geçen haftaki bölümü izledim bütün gece zombiler yedi beniOyle ama ben gec saate kadar tek kaldigim icin etkileniyorum
Bende etkileniyorum hele geçen haftaki bölümü izledim bütün gece zombiler yedi beniBu gece daha yatmadım bakalım ne olacak
Var canım ikitane yanaklarından öperlerDikkat etmek lazim kesinlikle
Cocuk var mi??
Ay masallah Allah bagislasin. yok benim ya. CocuksuzumVar canım ikitane yanaklarından öperlerBiri erkek biri kız,senin varmı?
Âmin sağol inş sizede versin Allah isteğimiz zamanAy masallah Allah bagislasin. yok benim ya. Cocuksuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?