Bilgece ile Sohbete ;)))

Cok sukur iyiyim, siz nasilsiniz? Günüm oyo gecti sukurler Olsun. bize kendinizi tanitirsaniz sevinirim??
Teşekkürler bende iyiyim :)) Ben Crusher yeni üye oldum fakat siteyi çok eskiden beri biliyorum. Kendimi tanıtmaya devam edeyim. İstanbul'da yaşıyorum. Çok mutsuzum. İstanbul'un insanları boğuyor beni. İyi insanlar var ama onlar düşmanlarım. valla ben düşmanıma güveniyorum dostuma değil. :/ dostuma güvendim de ne oldu.... aynı tas aynı hamam. ee sizi sormalı :))

Buyrun hosgeldiniz sizde
Teşekkür ederim :) Valla sevgi dolu insanlar burada. karşılıklı olmasak ta mesajlarımızla dostluklar kuruyoruz. ne güzel bir site bu. insana huzur veriyor iyi insanlar sayesinde. :)) Yine edebiyata bağladım nasılsınız iyi misiniz ? :))

Teşekkür ederim iyiyim canim.evet sanal ortamda dertlerini kimseyle paylsamadigimiz sıkıntıları anlatip biraz rahatlabiliyoruz ne kadar rahatlatirsa işte

Vaaav dostum bu neydi? bence insan iatedigi kadar mutludur.
Yeter ki mutlu olmayi iste bence olursun.
Ben de 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir bayanim. Boyle iste

Teşekkür ederim iyiyim canim.evet sanal ortamda dertlerini kimseyle paylssamadigimiz sıkıntıları anlatip biraz rahatlabiliyoruz ne kafar rahatlatirsa işte
Aynen valla ohh miss. birde dostum dediğim düşmanlarıma dertleştiğimi düşünemiyorum pislikler. :/ iyi ki sizler varsınız valla.. :))

Vaaav dostum bu neydi? bence insan iatedigi kadar mutludur.
Yeter ki mutlu olmayi iste bence olursun.
Ben de 25 yasinda 1.5 yillik evli cocuksuz bir bayanim. Boyle iste
Evlenmek nasıl birşey ki evlenince tüm o mutsuz günlerinden kurtuluyormu insan ?? Uzun zamandan beri aklımda evlilik var valla. siz de evlisiniz zaten bir öneride bulunsanız Bilge ?

Evlenmek nasıl birşey ki evlenince tüm o mutsuz günlerinden kurtuluyormu insan ?? Uzun zamandan beri aklımda evlilik var valla. siz de evlisiniz zaten bir öneride bulunsanız Bilge ?

Bana gore iyi insani buldugun zaman kacirma. Evlenmek dunyanin en guzel seyi. Rabbim hayirli insanlarla karsilastiesin. Cok guzel ya cidden bak.. Ama iyi insanla, adam gibi biriyle..

Niye bu kadar cok uzgunsun kimler üzdü canim
Dostum dediğim düşmanlar. yani arkadaşlarım. Sabahın köründe kalkan insanım zaten sinirliyim biraz. sabah otobüs çok doluydu mecbur bindim. Bu insanlar çok afedersin çok kudurmuşlar. 30 yaşlarında bir adam geldi arkama otobüs sarsıyormuş gibi değdirmeye çalıştı çok sinirlendim. baya pis baktım adam çekindi arkaya gitmeye çalıştı. be adam senin o pis şeyini hissetmek zorunda mıyım ? iğrenç bir andı ya Allah bir daha yaşatmasın. Hayır anlamıyorum sabah sabah bu taciz, arkadaşlarımın baskısı ne oluyor böyle bunaldım ? kaç kez intihara kalkıştım sırf bu yüzden dünde kalkıştım ama cesaretim olmadı Allah korkusu varya çok güzel birşey. Allah'a hesap vereceğim intihar edersem. ve bitmeyen azap. şimdi iyi ki hayattayım diyorum ama bilmiyorum. hayat yaşamaya değer mi ? canım kusura bakma çoook başınızı ağrıttım ama belki tesellide bulunursunuz ?? birde bunlar yetmezmiş gibi tacizler... (

Bana gore iyi insani buldugun zaman kacirma. Evlenmek dunyanin en guzel seyi. Rabbim hayirli insanlarla karsilastiesin. Cok guzel ya cidden bak.. Ama iyi insanla, adam gibi biriyle..
çok doğru şuan aşırı evlilik düşünüyorum. evlensem de kurtulsam. ama önce doğru kişi :/

Aman salak bi adamin hareketiyle intihara kalkisilirmi hic.yapma düşünme sakin böyle şeyler depresyona girersin daha kötü olur aklina getirmemeye çalış lutfen

Aman salak bi adamin hareketiyle intihara kalkisilirmi hic.yapms düşünme sakin böyle şeyler depresyona girersin daha kötü olur aklina getirmemeye çalış lutfen
hayır o adam için değil insanlar bunalttı beni dün ağlaya alaya dermanım kalmadı sabah gözlerim şişti birde adam geçmiş arkama tövbe tövbe. bu kaçıncı tacize uğrayışım ama biliyormusun. hem temas tacizi hemde göz tacizi. anlamıyorum ya bende birşey beğeniyorlar ya da bir kusurum var. şu dik dik bakanlar içinn diyorum. pis pis hemde. canım halim içler acısı valla. :/ canım gerçekten kusura bakma çok dert yandım ama valla bir nebze olsun rahatladım saolasın. :)

Yok canim estagfurlah anlatabilirsin tanimadigi insanlara derdini anlatinca rahatliyo konu acabilirsin derdim var topigine orda daha cok yardimci olurlar psikolg olanlar var neler okuyoruz sende okumussundur tabikide ama hemen cinsellikten acarsan fake diyebilirler söylemiş oluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…