- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.201
Insallah benim de hayirli saglikli evlatlarim olurÂmin sağol inş sizede versin Allah isteğimiz zamanbi zamanlar bizimde yokdu özlüyorum bazen ama çocuklar olmadanda bi zaman düşünemiyorum artık.
Anladığım kadarıyla uğraşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun ,olur inş ben bu KK da neler gördüm neler ne imkansızlıklar olduInsallah benim de hayirli saglikli evlatlarim olur
Anladığım kadarıyla uğraşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun ,olur inş ben bu KK da neler gördüm neler ne imkansızlıklar oldu
Âmin cümlemize inş ben artık yatıcam pes ettim birazdan saçma sapan yazmaya başlarım yoksaKesinlikle. Allahtan asla umut kesilmez. Rabbim her seyin hayirlisini versin..
Iyi geceler ben de uyuyorumÂmin cümlemize inş ben artık yatıcam pes ettim birazdan saçma sapan yazmaya başlarım yoksaİyi geceler
Okypete office dombik bilgece hepsi ceza almış ne olduki bu kadar polemik olacak hepsi gittiYok canim sanmıyorum niye üyelik iptal ettirsin.
Bilgece nin ceza puanları yüksekmiş.
Ama niye banlandi bilmiyorum.
Okypete office dombik bilgece hepsi ceza almış ne olduki bu kadar polemik olacak hepsi gitti
Ben baktim bisey bulamadim acikcasiIlginc gerçekten. E yenilerde bir şey olmadığına göre eski konulardan olabilir mi acaba? Bi bakalım.
Ben baktim bisey bulamadim acikcasi
Ben baktim bisey bulamadim acikcasi
Anladim canımDombigin banı açılmış. "Oglumun ilişkisi var" diye bir konu...
Sanırım o yüzden banlanmış olabilir.
İşte geldim burdayım sohbete devam vu hu hu hu
Bende geldiiiiiimİşte geldim burdayım sohbete devam vu hu hu hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?