- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.601
Aktardan almıştım. Kirpik için olan kısmını kullanmadım, kaş için olanı etkiliymiş. Sarımsakta denedim tabii.Evet canım ben de okudum. Deneyecegim ins hepsini de... Serum mu? Hiç aklıma gelmedi benim. Nerden aldın?
Sarımsak kürü demicem ama kokusuna dayanmak zor.
Aktardan almıştım. Kirpik için olan kısmını kullanmadım, kaş için olanı etkiliymiş. Sarımsakta denedim tabii.Bıçakla kesmeyin elinizle kırın sarımsağı. Ve hafifçe batırın. Ayrıca diş fırcasıyla sürekli kaşlarınıza masaj yapın, arkonun yağlı kremi varya gece onuda sürebilirsiniz...
Bissürü yöntem var aslında. Zamanında çok araştırmıştım bunları
Yapalım tabiiCansın ya
Bilgi alışverişi yapalım bol bol.
Bak mutlu oldum heyecanlandim şimdi. Hadi inş
Yapalım tabiibadem yağıda çok etkili.
Ama pes etme hemen 5-6 aylık bi süreç. Anca çıkıyo
O zaman çok kolay gelsin size
Ben bi şey yapınca hep ilk hali son halini fotoğraflarım. Müsait bi zamanda size gönderirim kaşlarımı. Bence çok fark varTeşekkür ederim canım. Offf deme tez canlıyım ben ama neyse sabredecez artık.Peki sen nasıl uyguladın?
Her gün mü?
Ben bi şey yapınca hep ilk hali son halini fotoğraflarım. Müsait bi zamanda size gönderirim kaşlarımı. Bence çok fark var
Valla bıkmadan usanmadan her gün yaptım.
İlk fırçalayıp badem yağınsürdüm 1 ay falan. Sonra diğer yöntemlere başladım
Bilgece bacim nediyon?
Efkarlandim şöyle bir sevenim olmadı.
Valla bacim benim de pek keyfim yok.. sonra konusuruz canim öptüm. ..
Tmm. Ben de...
Keyfim biraz yerine geldi sukur dun cok keyifsizdim moralim cok bozuldu resmen. Esim gelip beni alacakti byrda kalacakti hep beraber piknik yapacaktik. Ne oldu kaynim ve kaynanam yuzunden engellendi. Hasta varmis falan filan. Onlar bir yere gittiler. kac gundur bi gelemedi. dun ona cok sinirlendim baya yerimde duramiyordum resmen. Neyse bu gece gelecek insallah.
Canim sana da kirici cevap verdiysem kusura bakma lutfen. Vallahi dün cok ama cok gergindim, saatli bomba gibiydim..
Ben iyilik edip kaynanamin anneler gununu kutluyorim telde. Kadin benim basima boyle seyler cikardi ya. Cok sinir oldum yani....
İnşallahHımm iyi fikir evet ben de foto cekiyim.
Merak ettim gönder bakalım. MaşaAllah azimle başarmışsınız. Darısı bana inş. :))
eşin annesini kıramamıştır. Her kaynana arada yapar böyle aksilikler. Kızmaya hiiç değmezKeyfim biraz yerine geldi sukur dun cok keyifsizdim moralim cok bozuldu resmen. Esim gelip beni alacakti byrda kalacakti hep beraber piknik yapacaktik. Ne oldu kaynim ve kaynanam yuzunden engellendi. Hasta varmis falan filan. Onlar bir yere gittiler. kac gundur bi gelemedi. dun ona cok sinirlendim baya yerimde duramiyordum resmen. Neyse bu gece gelecek insallah.
Canim sana da kirici cevap verdiysem kusura bakma lutfen. Vallahi dün cok ama cok gergindim, saatli bomba gibiydim..
Ben iyilik edip kaynanamin anneler gununu kutluyorim telde. Kadin benim basima boyle seyler cikardi ya. Cok sinir oldum yani....
Estağfurullah canım, insan her zaman aynı ruh halinde olamaz. Kirilacak bu bi durum yok.
Hasta olan kimmiş? Anlamadım ben.
Sağlık olsun napacan. Başka zaman yaparsınız inş. Çok istediysen ondan o kadar moralin bozulmuştur.
İnşallah
eşin annesini kıramamıştır. Her kaynana arada yapar böyle aksilikler. Kızmaya hiiç değmez
Artık öyle diyip geç madem eşinin hattı için. Benim öğleden sonra dersim yoktu. Kahvaltı ediyorum rahat rahat, hazır odada kimse yokken.Esimin amcasi hastaymis canim. Aynen cok istedim. Neyse onemli bir seyi yok ama hep benimle ilgili bir sey olunca sorun cikartiyorlar neyse ya saglik olsun ne diyeyim.. sen nasilsin canim??
Ya esime kizmiyorim aslinda. Neyse nasip degilmis ne diyeyim. Her seyin hayirlisi
senden ne haber? ?
Artık öyle diyip geç madem eşinin hattı için. Benim öğleden sonra dersim yoktu. Kahvaltı ediyorum rahat rahat, hazır odada kimse yokken.
Çok çalıştığı için beraber vakit geçirmek istemen çok normal ama boş ver, üzerinde durma. Önemli olan eşin ile olan muhabbetin...
Telafi edersiniz başka bi zaman.
Ben mi?
Yani bu kadar moral bozukluğuyla ancak nefes alıyorum işte.
Diren Acizane!!!
Selam canim ne haber??Slmm bayanlarr
regl oldum bilgecemm, çok sancım vaarrOhhh rahat rahat ye senin arkadas gelmeden
Direm Acizane aynenYa canim kafana takma elbet her sey olacagina varir. Bu imtihani sabirla atlatmaya calis. Allah elbet sana da güzel bir hayat verir. Sabrin sonu selamet
Selam canim ne haber??
regl oldum bilgecemm, çok sancım vaarrofff. Sen nassınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?