Bilgece ile Sohbete ;)))

Sagol canim amin herkes mutlu olsun insallah. Bebis icin erken degil ama olmuyor valla. Hayirli saglikli olursa cok isterim.
Annen hakli ama nasip bu isler hic belli olmaz bu isler. Ben uni 3de evlendim yani okurken evliydim ya da evliyken okudum

Vay vay vay e sen benim hayal ettiğim şeyleri yaşamışsın. Ne güzel ya. Çok mutlu oluyorum senin adına valla canım kardeşim

Vay vay vay e sen benim hayal ettiğim şeyleri yaşamışsın. Ne güzel ya. Çok mutlu oluyorum senin adına valla canım kardeşim

Ay canim benimmmm insallah sen diger hayallerini gerçekleştirirsin hayirlisiyla. Insallahh

Ya bilgecem önce ben de alıyordum ama sonra bıraktım. Tahmin edersin.
Napsam ki?

Valla senin kaslar o kadar yok ki. Kendin alirsin canim. Ben cimbizla aliyorum ama fazlaliklari sadece... sen de oyle yap. Eger bana gösterdiğin alinmamis haliyse gayet guzel hicbir sorun yok..

Ayyy inş canım ya...

Evet alınmamış hali ama çok seyrek. Yok ya hiç güzel değil. Bacimın kaşlari çok güzel mesela doğuştan.
Tabi bir de göz çevrem çok mor.
Bilmiyorum.
Bu aralar canım güzelleşmek istiyor.

Ohhh guzelles tabi kendine bak yaa. Ki zaten guzelsin masallah
Eger goz cevren morsa onun icin krem falan var canim alsan kullanirsin gecer belki..

Ohhh guzelles tabi kendine bak yaa. Ki zaten guzelsin masallah
Eger goz cevren morsa onun icin krem falan var canim alsan kullanirsin gecer belki..

O senin güzelliğin yoksa bir de kaynanaya sor

"Bu nedir? Oğlumun yanına yakışıyor mu?"

Doğal şeyler deniyorum. Salatalik rengini açmıştı biraz. Geçen gün suna dumankaya nin tarifini aldım bir de onu deneyecem.

Anaaa kaynanan oyle mi diyor?? Pehh saka gibi yaa. Sinir olurum boyle insanlara

Tmm canım. Selamlarımı ilet lütfen.
Ben de

A.selam canim sagolll

Aa ne guzel kan kani cekmis sanirsam benimle tanismak istemen cok mutlu etti beni
bilmiyorum ki. öyle olmuş sanırım :) seninin de beni kırmaman, çok kibar davranman arkadaş olmamız beni çok mutlu etti, inan.
ben bu forumda okumuştum. bi bayan kiraz yada vişne ayy hatırlayamadım şimdi(ama kirazdı sanırım) suyunu çıkarıp sürüyormuş morluklar azalmış diyordu kalınlaştırmak içinde destek diye bi markanın kaş ve kirpik serumunu kullanmıştım ben (gerçi başka bissürü şeyde yaptım ama) çok işe yaramıştı. ben sarışınım mesela kaşlarımda sarı ve seyrekti şimdi koyu kahve eskiye göre daha kalın

Son düzenleme:
Ya her gün çalışıyor mu? Bir de geç geliyor bildiğim kadarıyla. Kendi işi olunca zor demi?

Hem de cok zor canim ya. Mecbur calisiyor gec saatlere kadar..

Evet canım ben de okudum. Deneyecegim ins hepsini de... Serum mu? Hiç aklıma gelmedi benim. Nerden aldın?
Sarımsak kürü demicem ama kokusuna dayanmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…