- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.581
Bende tesettürlüyümBen tesetturluyum canim tasli şal modelinden yaptirdim.
Amin amin darisi tum bekarlarin basina. Ama onemli olan hayirli bir eş kesinlikle ;-)
Bende tesettürlüyüm
Aynen öyle. Allah korkusu olan, hayırlı bir eş.
Sagol canim amin herkes mutlu olsun insallah. Bebis icin erken degil ama olmuyor valla. Hayirli saglikli olursa cok isterim.
Annen hakli ama nasip bu isler hic belli olmaz bu isler. Ben uni 3de evlendim yani okurken evliydimya da evliyken okudum
ohh ohh daha gencsin
Sen de mi beni yasi buyuk sananlardansin??25 yasima girmek üzereyim. 1.5 yillik evliyim cocugum yok.
Ev hanimiyim boyle işte . Ben kendim aliyorum mecbur ne yapayim
Vay vay vay e sen benim hayal ettiğim şeyleri yaşamışsın. Ne güzel ya. Çok mutlu oluyorum senin adına valla canım kardeşim
Ya bilgecem önce ben de alıyordum ama sonra bıraktım. Tahmin edersin.
Napsam ki?
Ay canim benimmmm insallah sen diger hayallerini gerçekleştirirsin hayirlisiyla. Insallahh
Valla senin kaslar o kadar yok ki. Kendin alirsin canim. Ben cimbizla aliyorum ama fazlaliklari sadece... sen de oyle yap. Eger bana gösterdiğin alinmamis haliyse gayet guzel hicbir sorun yok..
Ayyy inş canım ya...
Evet alınmamış hali ama çok seyrek. Yok ya hiç güzel değil. Bacimın kaşlari çok güzel mesela doğuştan.
Tabi bir de göz çevrem çok mor.
Bilmiyorum.
Bu aralar canım güzelleşmek istiyor.
Ohhh guzelles tabi kendine bak yaa. Ki zaten guzelsin masallah
Eger goz cevren morsa onun icin krem falan var canim alsan kullanirsin gecer belki..
Canim annemlerdeyim hala. Eger gec cevap verirsem kusura bakma. Simdi biraz isim var opuldun @AcizaneKul
O senin güzelliğin yoksabir de kaynanaya sor
"Bu nedir? Oğlumun yanına yakışıyor mu?"
Doğal şeyler deniyorum. Salatalik rengini açmıştı biraz. Geçen gün suna dumankaya nin tarifini aldım bir de onu deneyecem.
Tmm canım. Selamlarımı ilet lütfen.
Ben de
Anaaa kaynanan oyle mi diyor?? Pehh saka gibi yaa. Sinir olurum boyle insanlara
A.selam canim sagolll
O kadar çok cirkinliğim dile getirilince ben de sindirdim.
Eşim de" huyunu çok seviyorum" der dururdu. Tescillendi yani. Anladın sen onu.
Bence sen cok güzelsin canimmm onlar guzelden anlamiyorlar herhalde
Aman efenim sizin kadar olmasakta...
Kaç gün kalacaksın annende?
Canim esim yarin gelecek insallah aksam. Ertesi aksam donecegiz. Sali izin yapicak. ;-)
bilmiyorum ki. öyle olmuş sanırım :) seninin de beni kırmaman, çok kibar davranman arkadaş olmamız beni çok mutlu etti, inan.Aa ne guzelkan kani cekmis sanirsam benimle tanismak istemen cok mutlu etti beni
ben bu forumda okumuştum. bi bayan kiraz yada vişne ayy hatırlayamadım şimdi(ama kirazdı sanırım) suyunu çıkarıp sürüyormuş morluklar azalmış diyorduAyyy inş canım ya...
Evet alınmamış hali ama çok seyrek. Yok ya hiç güzel değil. Bacimın kaşlari çok güzel mesela doğuştan.
Tabi bir de göz çevrem çok mor.
Bilmiyorum.
Bu aralar canım güzelleşmek istiyor.
Ya her gün çalışıyor mu? Bir de geç geliyor bildiğim kadarıyla. Kendi işi olunca zor demi?
bilmiyorum ki. öyle olmuş sanırım :) seninin de beni kırmaman, çok kibar davranman arkadaş olmamız beni çok mutlu etti, inan.
ben bu forumda okumuştum. bi bayan kiraz yada vişne ayy hatırlayamadım şimdi(ama kirazdı sanırım) suyunu çıkarıp sürüyormuş morluklar azalmış diyordukalınlaştırmak içinde destek diye bi markanın kaş ve kirpik serumunu kullanmıştım ben (gerçi başka bissürü şeyde yaptım ama ) çok işe yaramıştı. ben sarışınım mesela kaşlarımda sarı ve seyrekti şimdi koyu kahve eskiye göre daha kalın
bilmiyorum ki. öyle olmuş sanırım :) seninin de beni kırmaman, çok kibar davranman arkadaş olmamız beni çok mutlu etti, inan.
ben bu forumda okumuştum. bi bayan kiraz yada vişne ayy hatırlayamadım şimdi(ama kirazdı sanırım) suyunu çıkarıp sürüyormuş morluklar azalmış diyordukalınlaştırmak içinde destek diye bi markanın kaş ve kirpik serumunu kullanmıştım ben (gerçi başka bissürü şeyde yaptım ama ) çok işe yaramıştı. ben sarışınım mesela kaşlarımda sarı ve seyrekti şimdi koyu kahve eskiye göre daha kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?